Sony SEL 24mm 1.4 G-Master

€ 1.515,00
Op voorraad
SKU
SEL24F14GM

De Sony SEL 24mm 1.4 G-Master met een ongelooflijke F1.4 resolutie in een mobiele prime-lens

De toepassing van geavanceerde technologie maakt verfijnde G Master-prestaties met een hoge resolutie en zachte, natuurlijke bokeh, tot aan de breedste F1.4-diafragmainstelling, mogelijk. De lens is de compactste en lichtste in zijn klasse. Ook biedt de lens een snelle, precieze AF-aandrijfsnelheid en ultieme bediening en betrouwbaarheid.

Geavanceerde optische technologie voor hoge resolutie, zelfs met F1.4

In het optische design dat voldoet aan de strenge G Master-eisen zijn twee XA-elementen (extreem asferisch) verwerkt die bijdragen aan de consistent hoge resolutie op het hele scherm. Ook zijn er drie ED-glaselementen (extra lage verstrooiing) toegevoegd om chromatische aberratie te onderdrukken. Het innovatieve design minimaliseert sagittale schittering, zodat puntlichtbronnen nauwkeurig worden weergegeven.

 
Afbeelding van geavanceerd optisch ontwerp dat puntbronnen nauwgezet weergeeft

Geavanceerd optisch ontwerp geeft puntbronnen nauwgezet weer

Een nieuw optisch ontwerp met twee XA-elementen die sagittale schittering onderdrukken. Dit is een veelvoorkomende aberratie in lenzen met een groot diafragma, die meer opvalt aan de beeldrand.

 
Afbeelding van innovatief optisch ontwerp en nieuwe DDSSM in een compacte, lichte lens

Innovatief optisch ontwerp in een compacte, lichte lens

Een nieuw optisch ontwerp dat de totale lensdiameter verkleint door twee XA-elementen te gebruiken — waaronder één voor het voorste element dat normaal gesproken het grootste element is — is gecombineerd met een nieuw DDSSM-aandrijvingssysteem (Direct Drive SSM), met een totaalgewicht van slechts 445 gram als resultaat. Hierdoor biedt deze lens optimale mobiliteit, ideaal voor compacte camera's met E-bevestiging.

 
Afbeelding van adembenemende G Master-bokeh

Adembenemende G Master-bokeh

Een rond diafragma met 11 bladen verbetert de zachte, natuurlijke bokeh, die mogelijk wordt gemaakt door een geavanceerd ontwerp en een productieproces dat precieze controle van de sferische aberratie omvat. De minimale scherpstelafstand van 0,24 meter en de maximale vergroting van 0,17x leveren een close-upcapaciteit op die, in combinatie met de groothoekweergave, voor een dramatisch perspectief met diepe bokeh zorgt.

Meer informatie
EAN 4548736083981
Garantie Standaard 2 jaar via Foto Grijpink
Staat product Nieuw
Geschikt voor Ervaren / Pro
Meest geschikt voor Landschap, Reis, Reportage
Geadviseerd voor Professioneel
Brandpunt Vast brandpunt
Zoombereik Groothoek
Diameter 67mm
Lensvatting Sony FE (fullframe)
Gewicht 465
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sony SEL 24mm 1.4 G-Master
Uw waardering
Sluiten