Op/Tech Rain Sleeve (2) 18"

€ 14,95
Op voorraad
SKU
711554901322

Op/Tech Rain Sleeve 18"

De Rainsleeve regenhoes van Op/Tech is een 'must-have accessoire' voor fotografen die buiten werken. Een perfecte bescherming tegen regen, zand, sneeuw en opspattend water die compact op te vouwen is, zodat hij gemakkelijk in een tas of jaszak past. De Rainsleeve is gemaakt van soepel, doorzichtig plastic en schuift om je camera en objectief. Je haalt het trekkoord strak aan om de zonnekap van het objectief en je camera is veilig. Via de opening aan de andere zijde van de Rainsleeve kun je de camera nog steeds probleemloos bedienen.

 

Perfecte bediening dankzij doorzichtig plastic van de Op/Tech Rain Sleeve 18"

Omdat de Op/Tech Rainsleeve van doorzichtig plastic gemaakt is, kun je zonder moeite de displays en instelwielen van de camera aflezen.
De Rainsleeve heeft bovendien een unieke oculairopening die om de zoekers van de meeste camera's past, waardoor je dus altijd door de zoeker kijkt en er geen plastic tussen je oog en het oculair zit. Wel zo prettig voor een goed overzicht.
De Rainsleeve kan uit de hand worden gebruikt of op een statief. Ook als je fotografeert met een lang teleobjectief kun je de snelkoppeling gewoon gebruiken, het dunne kunststof zit niet in de weg.
De Rainsleeve is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
De standaard versie is geschikt voor objectieven met een diameter van 18 cm en een lengte inclusief camera van 46 cm.

Meer informatie
EAN 711554901322
Staat product Nieuw
Garantie Geen garantie mogelijk op dit product
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Op/Tech Rain Sleeve (2) 18"
Uw waardering
Sluiten