Joby Hand Grip with UltraPlate 208 Black

€ 39,95
Op voorraad
SKU
817024013493

De Joby Grip met UltraPlate 208 biedt extra veel mogelijkheden voor creatieve fotografie.
Met de Ultraplate 208 zet je iedere dslr-, systeemcamera, videocamera of high-end compact op een Arca-Swiss compatible statiefkop.
Bovendien kun je, dankzij de Hand Grip, je camera gebruiken voor lage actieshots of in combinatie met een off-camera LED-paneel of flitser.

Joby Hand Grip met Ultraplate 208

De Joby Grip met UltraPlate 208 biedt extra veel mogelijkheden voor creatieve fotografie. Met de Ultraplate 208 zet je iedere dslr-, systeemcamera, videocamera of high-end compact op een Arca-Swiss compatible statiefkop. Bovendien kun je, dankzij de Hand Grip, je camera gebruiken voor lage actieshots of in combinatie met een off-camera LED-paneel of flitser.

Professionele kwaliteit aluminium

De professionele Hand Grip is gemaakt van geanodiseerd aluminium en heeft een geperforeerde siliconen bekleding. Daardoor heeft de Hand Grip een perfecte handligging en een goede grip. De Joby Ultraplate 208 is een universele snelkoppelingsplaat met Arca-Swiss koppeling, die dankzij de 1/4-inch schroefdraadgaten ook moeiteloos op vrijwel alle andere statieven en statiefkoppen te monteren is. Joby heeft deze doordachte statiefplaat gemaakt van sterk aluminium en bekleed met stroef en slijtvast rubber voor een uitstekende grip en bevestiging. Door de Hand Grip in een van de statiefgaten te schroeven, verander je de Ultraplate 208 in een handomdraai in een professionele camerabeugel.

Optimale bewegingsvrijheid voor je camera

De Joby Hand Grip met UltraPlate 208 is ontworpen om optimale bewegingsvrijheid te geven. Met de Hand Grip kun je de Ultraplate gebruiken als een kleine rig voor hele lage opnamestandpunten, maar omdat de Hand Grip tevens voorzien is van een 1/4-inch statiefbevestiging kun je er ook accessoires bovenop zetten. Een Joby Locking Arm bijvoorbeeld, of een Gorrillapod Arm. Dat maakt off-camera gebruik van flitsers en LED-panelen mogelijk. Dankzij de ruime verstelmogelijkheid van de koppelingsplaat kun je je camera op meerdere manieren plaatsen, wat ruimte geeft voor correcte balans met de Hand Grip.

Meer informatie
EAN 817024013493
Staat product Nieuw
Garantie Standaard 2 jaar via Foto Grijpink
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joby Hand Grip with UltraPlate 208 Black
Uw waardering
Sluiten