Brofish Selfie pole Small black 19-45cm met universal mount

Speciale prijs € 11,95 Normale prijs € 19,95
Op voorraad
SKU
615872466016

Diameter 2,5cm
Minimale lengte29cm
Maximale lengte114,5cm
Materiaal Aluminium, kunststof, rubber

Uitverkoop

Met de Brofish Selfie Small maak je makkelijk video's en foto's van jezelf vanuit je hand. Deze monopod is met zijn lengte van 19 centimeter zeer compact, terwijl hij tot maar liefst 46 centimeter lang kan worden uitgeschoven.
De Brofish Selfie Small is gemaakt van hoogwaardig aluminium in combinatie met een beetje kunststof. Het handvat is voorzien van een rubberen laag, waardoor het handstatief comfortabel en stevig vasthoudt. De Brofish Selfie Small heeft een dubbel bevestigingspunt, waardoor deze geschikt is voor zowel GoPro®-camera's als vrijwel iedere andere camera met een 1/4"-schroefdraad.

Gebruik
Bevestig camera's met een 1/4"-schroefdraad door deze op het statiefkopje vast te draaien. Bevestig een GoPro® door de duimschroef los te draaien, het statiefkopje met de 1/4"-schroefdraad te verwijderen en de camera met de duimschroef op de bevestiging vast te zetten. Draai het bevestigingspunt en het handvat in tegengestelde richting om de Brofish Selfie Large uit te kunnen schuiven. Draai het bevestigingspunt en handvat terug om deze op iedere gewenste lengte vast te zetten.


Meer informatie
EAN 615872466016
Staat product Nieuw
Garantie Standaard 2 jaar via Foto Grijpink
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brofish Selfie pole Small black 19-45cm met universal mount
Uw waardering
Sluiten