Sony SEL 135mm F1.8 GM FE Prime Full Frame B Stock

€ 1.349,00
Op voorraad
SKU
SEL135F18GM-1

De Sony SEL 135mm F1.8 GM FE Prime Full Frame een F1.8-prime-lens van 135 mm met buitengewone resolutie, bokeh en autofocus

De meest geavanceerde optische technologieën van Sony hebben geleid tot een telefoto-prime-lens met een uitstekende resolutie van hoek tot hoek, zelfs bij F1.8, plus een verfijnd bokeh dat kenmerkend is voor de G Master-serie.

Sony SEL 135mm F1.8 GM FE Prime Full Frame met  XA- en Super ED-elementen leveren een hoge resolutie

Elementen van XA-glas (extreem asferisch), Super ED-glas (extra lage verstrooiing) en ED-glas, in een geavanceerd optisch ontwerp, corrigeren aberratie effectief. Een systeem voor zwevend scherpstellen gebruikt deze aberratiecorrectie om de hoogst mogelijke resolutie te handhaven tot de randen van het beeld, over het hele scherpstellingsbereik van de lens.

 
Kleine scherptediepte met adembenemend bokeh van de 6 2B62B6

Kleine scherptediepte met adembenemend bokeh van de G Master

De ongekende oppervlakteprecisie van de XA-elementen, de grote aandacht voor sferische aberratie bij zowel het ontwerp als de productie en een rond diafragma met 11 bladen zorgen samen voor het bijzonder heldere, elegante bokeh van de G Master. Zo kunt u alle kanten uit met de kleine scherptediepte van deze F1.8-lens van 135 mm.

 
Dubbele XD (extreme dynamic) lineaire motoren voor en achter zorgen voor snelle, nauwkeurige en stille autofocus

Dubbele XD (extreme dynamic) lineaire motoren voor en achter zorgen voor snelle, nauwkeurige en stille autofocus

Dankzij Sony's innovatieve XD (extreme dynamic) lineaire motoren is het mogelijk bewegende onderwerpen, podiumartiesten of vergelijkbare dynamische onderwerpen scherp in beeld te houden met een indrukwekkende snelheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Daarnaast bieden ze een stille en praktisch trillingvrije AF-controle.

 
Mechanisme voor zwevend scherpstellen voor betere close-ups

Mechanisme voor zwevend scherpstellen voor betere close-ups

Het is een 135 mm telelens, maar biedt een scherpstelafstand van slechts 0,7 meter (2,3 ft) en een vergroting van 0,25x voor close-upfotografie, dankzij een systeem voor zwevend scherpstellen dat aberratie effectief regelt bij alle scherpstelafstanden. Kleine accessoires en andere onderwerpen kunnen met een verbluffende resolutie en een zacht, prachtig bokeh op de achtergrond worden vastgelegd.

 
Superieur in beeld, mobiliteit, bediening en betrouwbaarheid

Superieur in beeld, mobiliteit, bediening en betrouwbaarheid

Belangrijkste kenmerken zijn instelbare scherpstelvergrendelingsknoppen, scherpstelbegrenzer, diafragmaring met schakelbare klikstops, stof- en vochtbestendigheid en fluorcoating op het voorste element. Deze lens voldoet aan de professionele eisen voor controle en betrouwbaarheid voor zowel foto's als films.

Meer informatie
EAN 4548736091924B
Garantie Standaard 2 jaar via Foto Grijpink
Staat product Nieuw (broken seal)
Meest geschikt voor Film en Video, Portret
Geadviseerd voor Professioneel
Beeldstabilisatie Nee
Brandpunt Vast brandpunt
Zoombereik Supertele
Diameter 82mm
Lensvatting Sony FE (fullframe)
Gewicht 950
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sony SEL 135mm F1.8 GM FE Prime Full Frame B Stock
Uw waardering
Sluiten