Profoto OCF Magnum Reflector

€ 160,00
Niet op voorraad
SKU
7340027545034
  • Compact en lichtgewicht design voor gebruik op locatie.
  • Extra lichtopbrengst tot wel 2 f-stops.
  • Creëert een egale lichtspreiding met een vloeiende fall-off.
  • Zoomfunctie voor aanpassing van de lichtspreiding – vorm het licht door de reflector simpelweg naar voren en naar achteren te schuiven op de flitskop.
  • Lichtspreiding aanpasbaar tussen 40-80° met B1X, B1, D1 en D2.
  • Beschermende hoes inbegrepen.
  • Ontworpen voor jarenlang professioneel gebruik.
 
 

De OCF Magnum Reflector is ontworpen om het maximale uit onze flitsers met vlakke voorzijde te halen. Hij is een geweldige optie voor de standaard Magnum Reflector als u op locatie werkt. U kunt hem gebruiken met de B1X, voorheen de B1, B2 en ook met de D1 en D2 zonder de warmtebeperkingen van een instellicht, waardoor andere OCF Light Shaping Tools wel beïnvloed worden.

Hij biedt veel effect en ook een aanzienlijk zoombereik, zonder meer ruimte in te nemen dan een Zoom Reflector. Hij voegt een extra lichtopbrengst van bijna 2 f-stops toe, waardoor hij perfect is om het licht over lange afstanden te verspreiden zonder overweldigd te worden door natuurlijk licht. Hij biedt ook een groot bereik qua graden, waardoor nieuwe opties voor het vormen van het licht mogelijk worden gemaakt.

De OCF Magnum Reflector wordt geleverd met zijn eigen beschermende hoes, die eenvoudig op andere Profoto-tassen bevestigd kan worden met een handige clip-on.

Belangrijke opmerking:
Enkel aanbevolen voor gebruik met Profoto flitsers met vlakke voorzijden. Max. flits 1000Ws. Max. instellicht 300W. Kan niet gebruikt worden met ProHeads/ProB-flitskoppen of ActueD4/AcuteB-flitskoppen.

Meer informatie
EAN 7340027545034
Staat product 2e hands (staat: weinig tot geen gebruikssporen)
Garantie Standaard 2 jaar via Foto Grijpink
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Profoto OCF Magnum Reflector
Uw waardering
Sluiten