Lowepro Passport Sling III Grey

€ 59,00
Op voorraad
SKU
056035366581

De Lowepro Passport Sling III is een comfortabele fototas voor dagelijks gebruik. Naast een speciaal vak voor je dslr- of compacte systeemcamera biedt deze cameratas veel ruimte voor alledaagse spullen. Je grijpt je camera razendsnel (even ritsen) en als je wilt breidt je de capaciteit van deze handige slingbag nog uit met 30%!

Lowepro Passport Sling III Grey
Een veilige dagelijkse cameratas

De Passport Sling III is ideaal voor gebruik als dagelijkse cameratas. Je neemt er probleemloos al je dagelijkse spullen plus je camera veilig en comfortabel in mee. De Passport Sling III is zó ontworpen dat je al je spullen samen in deze cameratas kun vervoeren zonder risico van beschadiging. Je camera zit namelijk veilig opgeborgen in een zachte, uitneembare camerabox. Deze camerabox is desgewenst te vergoten of te verkleinen, afhankelijk van het formaat van de camera. In het achterpand van de Sling III is een speciaal "cradle" vak aangebracht om een tablet/ipad in op te bergen. Door de constructie raakt de bodem van deze cradle nooit de grond als je je fototas neerzet.

Comfortabele en veelzijdige cameratas

De comfortabele, veelzijdige en waterafstotende Passport Sling III hang je met een simplee beweging over je schouder en je draait hem net zo gemakkelijk van je rug naar je buik als zich een fotokans voordoet. Aan de buitenzijde zijn meerdere ruime vakken voor allerhande accessoires aangebracht, zoals geheugenkaartjes en een reserve accu. Binnenin biedt de tas ruimte aan een spiegelreflexcamera met standaardzoom, een extra objectief of flitser en geheugenkaarten. Heb je meer ruimte nodig, voor je dagelijkse spullen bijvoorbeeld, dan vouw je de tas uit door de ritsluiting aan de onderzijde te openen. Wanneer de cameratas is uitgeklapt, passen in die extra ruimte bijvoorbeeld een mobieltje, een lunchbox, een waterfles of een trui of jasje.

Meer informatie
EAN 056035366581
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lowepro Passport Sling III Grey
Uw waardering
Sluiten