Joby BallHead 5K (Black/Red)

€ 79,95
Op voorraad
SKU
817024015145

De Joby Ball Head 5K Black Red is de opvolger van de Joby BallHead X en is ontwikkeld als high end balhoofd voor professionele fotografen, filmers en natuurlijk de vloggers.
Het balhoofd is gemaakt van aluminium in combinatie met roestvrijstaal.

Joby GorillaPod BallHead 5K

De GorillaPod BallHead 5K is de opvolger van de Joby BallHead X (voor de GorillaPod Focus). Dit balhoofd is speciaal ontwikkeld als high end balhoofd voor professionele fotografen en videofilmers, journalisten, vloggers en veeleisende hobbyisten. De moderne kleurstelling in zwart met rode accenten maakt de uit aluminium en roestvrij staal gebouwde GorillaPod BallHead 5K bovendien aantrekkelijk om te zien. Omdat de BallHead 5K is geoptimaliseerd voor gebruik met de GorillaPod 5K Stand, heeft deze statiefkop een 1/4" schroefdraad. Maar je kunt hem uiteraard ook gebruiken op statieven van andere merken met dezelfde schroefdraad.

BallHead 5K Statiefkop

Het Joby BallHead 5K is speciaal bedoeld voor de GorillaPod 5K Stand en breidt de functionaliteit van de Gorillapod 5K Stand verder uit doordat nog meer creatieve cameraposities mogelijk zijn. Dankzij de BallHead 5K kun je een professionele dslr of videocamera namelijk gemakkelijk en soepel pannen, kantelen en draaien. Met een met rubber beklede stelknop bedien je de horizontale verstelling van de kop, die 360 graden rond kan draaien. De frictie van de kogel is met een grote draaiknop apart instelbaar, wat ideaal is om je camera altijd en overal horizontaal te kunnen zetten. De kogel van de Joby BallHead 5K kan 90 graden kantelen voor verticale opnamen. Het balhoofd is 8,5 cm hoog en weegt 144 gram. Het draagvermogen is 5 kilo, wat betekent dat de Gorillapod 5K Kit een stevige dslr met zoomobjectief en accessoires kan dragen.

Uitwisselbaar met het Arca-Swiss systeem

De BallHead 5K is zwart gelakt en heeft een rode bal als contrast. Dit compacte maar degelijke balhoofd is gemaakt van aluminium en roestvrij staal voor een grote duurzaamheid. Dankzij het professionele Arca Swiss snelkoppelingsplaatje zet je razendsnel je camera op het statief. Op de voet is een gradenverdeling aangebracht om zeer precies te kunnen pannen. Dankzij de compatibiliteit met het veelgebruikte Arca-Swiss systeem is het snelkoppelingsplaatje universeel uitwisselbaar. De knoppen van de BallHead 5K zijn afgewerkt met duurzame TPE rubber voor extra grip. Het snelkoppelingsplaatje is eveneens bekleed met rubber voor een goede klemvastheid onder de camera. De professionele mat zwarte afwerking minimaliseert reflectie bij het fotograferen van reflecterende oppervlakken.

GorillaPod camerastatief is het ideale accessoire

Een GorillaPod is het ideale accessoire voor de veeleisende fotograaf en videofilmer die er op uit trekt. Stop dit praktische statief in je fototas of rugzak en ga op avontuur! Een GorillaPod komt van pas in alle situaties waarin je een compact camerastatief nodig hebt, zoals omstandigheden met weinig licht of bij het maken van foto’s met de zelfontspanner. Of als je een flitser of een richtmicrofoon perfect wilt positioneren. Een GorillaPod is tevens het enige camerastatief dat voldoende buigzaam is om opnamen te kunnen maken vanuit opvallende en afwijkende posities. Een GorillaPod is namelijk opgebouwd uit losse kogelgewrichten van hoogwaardig kunststof die samen de drie poten van het statief vormen. Doordat alle gewrichten los van elkaar alle kanten uit kunnen draaien, kun je de GorillaPod zodanig buigen dat hij altijd en overal neer te zetten is, maar je kunt hem ook om een fietsstuur vouwen.

Meer informatie
EAN 817024015145
Staat product Nieuw
Garantie 2 jaar via Foto Grijpink +3 jaar via fabrikant
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Joby BallHead 5K (Black/Red)
Uw waardering
Sluiten