Sigma AF 17-70mm f/2.8-4.0 DC Macro OS HSM Contemporary Sony objectief

03721.884962

Nieuw product

De eigentijdse Sigma AF 17-70mm f/2.8 DC Macro OS HSM Contemporary is geschikt voor gebruik met APS-C camera´s, staat garant voor superieure kwaliteit en combineert een alledaags bereik van brandpuntsafstanden met macro functionaliteit - en dat in een compact en lichtgewicht formaat. Deze eenvoudige lens is gebruiksvriendelijk en zal zelfs de meest veeleisende gebruikers tevreden stellen.

Meer details

1 Item

419,00 € incl. btw

Meer informatie

De Sigma 17-70mm F2.8-4 DC MACRO HSM | Contemporary is een lichtgevoelige F2.8 standaard zoom objectief voor APS-C camera ’ s. Het objectief is 30% lichter dan zijn voorganger en is zeer compact gebouwd. Ideaal voor reizen, ook omdat het objectief een bereik heeft van 25.5-105mm vergeleken met een objectief voor een full frame camera. 

Voor onze nieuwe product lijnen Art- Contemporary en Sports is SIGMA Optimization Pro software ontwikkeld dat de gebruiker in staat stelt de firmware te updaten en de focus positie en andere paramaters aan te passen. De gebruiker kan het objectief met de pc aansluiten door middel van een speciale USB dock een eigen instelling maken in het objectief.

30 andere producten in dezelfde categorie: