Canon MR-14EX II Macro Ringlite flitser

€ 549,00
Op voorraad
SKU
4549292007749

Canon Macro Ring Lite MR-14EX II is een hoogwaardige Macrolite-flitser biedt fotografen creatieve belichtingsoplossingen voor het maken van close-ups, zowel op locatie als in een studio.

 

 

De Canon Macro Ring Lite MR-14EX II in detail

Creatieve close-up flitsopnamen


Een ringflitser zorgt voor gelijkmatige belichting van kleine objecten; ideaal voor wildlife-fotografen die foto's maken van bloemen en insecten, en voor fotografie bij gespecialiseerde wetenschappelijke toepassingen. Dankzij E-TTL II-meting is accurate flitsbelichting zeer eenvoudig.

Creatief gebruikmaken van schaduwen


De dubbele flitsbuizen zijn onafhankelijk instelbaar dankzij een ratioregeling met zes stops waardoor verschillende belichtingsstijlen kunnen worden toegepast. Gebruik beide buizen gelijkmatig voor een effect zonder schaduwen of stel de ene buis lichter in dan de andere voor een belichting waarmee je structuren kunt benadrukken. De flitskop van de Macro Ring Lite MR-14EX II kan om het objectief worden gedraaid, zodat de primaire lichtbron vanuit elke willekeurige hoek kan komen.

Krachtige prestaties


Krachtige uitvoer - met richtgetal 14 (ISO 100, m) - maakt het mogelijk een klein diafragma te gebruiken voor maximale scherptediepte bij het maken van close-ups. Informatie over de kleurtemperatuur wordt tijdens het fotograferen naar de camera teruggekoppeld. Dit helpt bij het optimaliseren van de automatische witbalans.

Kan met andere flitsers worden geïntegreerd


De Macro Ring Lite MR-14EX II kan worden gebruikt als optische wireless zender in een opstelling met meerdere flitsers waarbij de Speedlite-flitsers die zijn ingesteld als ontvanger worden geactiveerd. Dit is erg handig wanner er een tweede flitser wordt gebruikt om bijvoorbeeld een achtergrond te belichten.

Innovatief en intuïtief ontwerp


Bedien de Macro Ring Lite MR-14EX II met de bediening op je EOS-camera of via een gemakkelijk te lezen dot matrix LCD-scherm. Heldere LED-instellichten vereenvoudigen het scherpstellen en het maken van composities bij weinig licht. Met aangepaste instellingen kunnen de functies volledig worden aangepast aan je eigen werkwijze.

Betrouwbare prestaties waarop je kunt vertrouwen


Dankzij snel en stil opladen ben je altijd op het juiste moment klaar voor de volgende opname. De Macro Ring Lite MR-14EX II is slechts 5,5 seconden na een volledige ontlading alweer klaar om nieuwe opnamen te maken. Een zelfreinigende hot-shoe met tweelijns elektronische transmissie zorgt voor een goede verbinding met de camera.

Meer informatie
EAN 4549292007749
Staat product Nieuw
Garantie Standaard 2 jaar via Foto Grijpink
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Canon MR-14EX II Macro Ringlite flitser
Uw waardering
Sluiten