Sony A7 met Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6

ILCE7KB.CE

Nieuw product

Alpha 7-SERIE full-frame. baanbrekend formaat de kleinste 35mm-full-frame camera met verwisselbare lens ter wereld* Maak kennis met de α7 van Sony. NU MET GRATIS 55MM HOYA UV MRC FILTER

Meer details

1 Item

948,00 € incl. btw

Meer informatie

Geweldige beelden wachten op u

De α7 met 24,3 megapixels en full-frame Exmor™ CMOS-sensor van 35 mm doet niet onder voor toonaangevende spiegelreflexcamera's. In combinatie met de nieuwste BIONZ X-processor van Sony en de meest geavanceerde autofocus biedt de α7 ongekend detail, gevoeligheid en kwaliteit. Breng uw fotografie naar een nieuw hoogtepunt.

Full-frame sensor met 24,3 MP

Deze opmerkelijke nieuwe sensor heeft alle elementen voor beelden van wereldklasse: hoge resolutie, enorme gevoeligheid, extreem dynamisch bereik, onovertroffen detail en laag ruisniveau.

Superieure verwerking

Reken op eersteklas resultaten met de nieuwste verwerkingsprocessor van Sony: getrouwere kleurenweergave, betere ruisonderdrukking en sneller fotograferen in Burst-modus.

Schoonheid begint hier

Kom dichterbij met de Exmor-sensor van wereldklasse

Een reeks vernieuwingen maken van deze full-frame Exmor™-sensor iets uitzonderlijks: een hogere snelheid door parallelle signaalverwerking, minder ruis door kleinere analoge circuits en een snellere signaalconversie voor een geweldig detailniveau.

BIONZ X-PROCESSOR

Natuurlijk resultaat bij elk licht

Wat maakt van de nieuwste processor van Sony onze beste ooit? Betere detailweergave en diffractiereducering geven natuurlijkere omtrekken en minder ruis, vooral bij kleinere diafragmaopeningen.

Professioneel ontwerp vanuit elke hoek

Bij het ontwerp van de a7 probeerde Sony de nauwkeurige bediening die professionele fotografen nodig hebben te combineren met de ergonomie die ze willen. Het resultaat: zorgvuldig vormgegeven knoppen en draaiknoppen, gedegen functionaliteit, uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en opname- en connectiviteitsopties, dit alles in een duurzame, lichtgewicht behuizing die 25% kleiner is dan toonaangevende spiegelreflexcamera's.

Full-frame, compacte vorm

Met slechts 416 g met batterij is de α7 ongeveer half zo zwaar als toonaangevende spiegelreflexen. En omdat de camera ook compacter is, hoeft u voor draagbaarheid niet meer in te leveren op kwaliteit.

Licht en duurzaam

De α7 is samengesteld met magnesium, 's werelds lichtste constructiemetaal, zodat uw camera van vandaag ook morgen nog actueel is.

Snelheid en precisie gecombineerd

De autofocus van de α7 is de meest geavanceerde van Sony, met de snelheid van fasedetectie en de precisie van contrastdetectie, met daarnaast een volgfunctie en instelopties voor het autofocusgebied.

De actie stopzetten

De nieuwe, snellere en nauwkeurigere volgfunctie van automatische scherpstelling gebruikt krachtige voorspellende algoritmen en technologie voor onderwerpherkenning om elke beweging sneller en nauwkeuriger te kunnen volgen.

Nieuwe automatische scherpstelling voor ogen

Deze functie zorgt voor perfecte portretten door met een kleine scherptediepte scherp te stellen op gezichten, zelfs wanneer deze gedeeltelijk zijn weggedraaid van de camera, dankzij de verbeterde oogdetectie die prioriteit kan geven aan één pupil.

Automatische volgscherpstelling

Houd bewegende onderwerpen scherp in beeld met deze vernieuwde technologie, die het formaat van het doelframe aanpast op basis van de onderwerpkenmerken en met een breed scherpstelgebied een optimaal scherpstellingspunt verzekert.

Instelopties voor automatische scherpstelling

Met de Flexibele Spot AF-gebiedsinstelling selecteert u automatische scherpstelgebieden van verschillende grootten voor uw onderwerpen zodat u kunt scherpstellen op het beoogde gebied. Zone- en breedbeeldinstellingen zijn ook beschikbaar.

XGA OLED TRU-FINDER™

Slimmere zoeker, betere foto's

Met 100% framedekking, 1024 x 768 resolutie, hoog contrast, actuele updates voor instellingen en doeltreffende bokeh is de OLED (XGA) Tru-Finder™ niet slechts een compositiehulp, maar een verbetering. Verdere professionele functies zijn vijf weergavemodi, kleurtemperatuur en helderheidsinstelling.

Bokeh van Tru-Finder Vergrootglas voor scherpstelling Peaking-controle Weergavemodi van scherm

Full HD-video-indelingen

Druk uw visie perfect uit met AVCHD met 60 fps voor een supervloeiend resultaat, of film met 24p voor het klassieke bioscoopgevoel.

Professionele soundtracks

Sluit externe microfoons aan via de XLR-adapter, meet het opnameniveau en controleer het geluid met de hoofdtelefoonaansluiting.

19 andere producten in dezelfde categorie: