Canon 24-70mm L 2.8 II USM

Gebruikt

Deze Canon 24-70mm 2.8 L II USM is 4 x gebruikt. Glas 100% krasvrij nog met 1,5 jaar garantie. Als nieuw! Compleet met doos en toebehoren.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

1 249,00 € incl. btw

Meer informatie

Een standaardzoomlens van professionele kwaliteit met uitstekende beeldkwaliteit en een snel diafragma van f/2.8 over het gehele zoombereik. Deze lens uit de L-serie staat bij professionele fotografen bekend als de standaard onder zoomlenzen, dankzij de optische scherpte en het feit dat de lens in bijna elke omgeving te gebruiken is. De perfecte aanvulling op elke fullframe-EOS-camera.

Geavanceerd optisch ontwerp

De EF 24-70mm f/2.8L II USM beschikt over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van optisch ontwerp en heeft drie asferische elementen. Hierdoor biedt de lens de best mogelijke beeldkwaliteit voor een lens met deze brandpuntsafstand. Door een aanzienlijke vermindering van chromatische aberratie en verminderde kleurvervaging hoef je minder tijd aan de nabewerking te besteden en krijg je een uitstekende beeldvullende scherpte die meestal is voorbehouden aan prime lenzen.

Wat is een asferisch element?

Een asferisch element is een gebogen intern component binnen je lens dat vertekening corrigeert die wordt veroorzaakt door de buiging van de sferische lenselementen.

Deze componenten worden alleen gebruikt in lenzen van professionele kwaliteit.

Asferische aberratie bij een standaardlens kan worden voorkomen door een lens van een betere kwaliteit met aanvullende asferische elementen te gebruiken.

De EF 24-70mm f/2.8L II USM heeft drie asferische elementen die afzonderlijk de individuele interne aberraties tegengaan, zodat je opnamen buitengewoon scherp zijn.

15 andere producten in dezelfde categorie: