Canon EOS 200D Body

2250C001AA

Nieuw product

De Canon EOS 200D DSLR is een compacte instap-DSLR waarmee je als starter heel goed de mogelijkheden van fotografie en video kunt gaan verkennen.

Meer details

1 Item

585,00 € incl. btw

Meer informatie

De Canon EOS 200D DSLR is een compacte instap-DSLR waarmee je als starter heel goed de mogelijkheden van fotografie en video kunt gaan verkennen. Deze spiegelreflexcamera biedt tal van opties en is volledig bij de tijd met wifi, NFC en bluetooth. Je kunt de EOS 200D op afstand bedienen vanaf je smartphone of bestanden snel overdragen naar je telefoon met een gratis app en deze vervolgens delen. Maak 24.2 megapixel foto's, full HD-kwaliteit video's en gebruik de handige visuele gids om stap voor stap betere foto´s te leren maken!

Altijd en overal te gebruiken

De Canon EOS 200D heeft niet alleen een kantelbaar touchscreen van drie inch, maar ook een zoeker. Je kunt daardoor met deze spiegelreflexcamera in de meest uiteenlopende situaties aan de slag. Door het scherm te kantelen en draaien kun je fotograferen of filmen vanuit bijzondere of lastige hoeken. Wanneer je in een omgeving bent met veel licht biedt de zoeker uitkomst. De bediening via het touchscreen is te vergelijken met alsof je een telefoon bedient en de Canon 200D heeft een speciale selfie-modus. De 200D produceert gedetailleerde beelden, zelfs wanneer je ergens bent met weinig of slecht licht. Bovendien heb je alle controle over de scherptediepte in een opname.

Eenvoudig en altijd alles snel kunnen delen

De Canon 200D DSLR is voorzien van een nieuwe, lichtgevoelige sensor en de snelle DIGIC 7 processor. Het menu is zeer gebruiksvriendelijk en de bedieningsknoppen zijn eenvoudig te begrijpen. Er zijn verschillende automatische modi om te fotograferen, maar wanneer je wat meer wilt, kun je kiezen voor halfautomatische of de volledig manuele stand. De 200D is echt dé camera voor de enthousiaste smartphone fotograaf die dieper de wereld van foto en video in wil stappen, met als bijkomstigheid dat je alles nog steeds direct met je vrienden en familie kunt delen!

Kenmerken van de Canon EOS 200D DSLR

- Heeft een 24.2 megapixel CMOS-sensor
- Fotograferen en filmen in een hoge kwaliteit
- Gebruiksvriendelijk te bedienen en duidelijk menu
- Met een kantelbaar touchscreen en een zoeker
- Compacte en lichte spiegelreflexcamera
- Voorzien van wifi, NFC en bluetooth

Bij deze Canon 200D kit in de doos


- Oogschelp EF
- LP-E17E accu
- LP-E17 acculader
- Netsnoer voor oplader
- EW-400D brede draagriem
- Afkomstig van Canon Nederland
- Twee jaar garantie

Accessoires

21 andere producten in dezelfde categorie: