Jupio Power Fault for Nikon EN-EL 15 JPV0521

JPV0521

Nieuw product

De Jupio PowerVault DSLR. De PowerVault DSLR is een portable accu die de camera door middel van een accu-adapter langdurig voorziet van stroom. De PowerVault DSLR wordt geleverd met een stevig hoesje dat aan een broekriem is te bevestigen. De ideale oplossing voor de fotograaf die langdurig wil fotograferen en zijn toestel niet wil verzwaren met een batterygrip.

Meer details

1 Item

79,95 € incl. btw

Meer informatie

De Jupio PowerVault Nikon EN-EL15 JPV0521. De Jupio PowerVault DSLR is een portable accu die de camera door middel van een accu-adapter langdurig voorziet van stroom. De PowerVault DSLR wordt geleverd met een stevig hoesje dat aan een broekriem is te bevestigen. De ideale oplossing voor de fotograaf die langdurig wil fotograferen en zijn toestel niet wil verzwaren met een batterygrip. 

De PowerVault DSLR heeft een capaciteit van 28Wh en is tevens voorzien van een 2.1A USB uitgang voor het laden van smartphones, tablets etc.

Bij uw camera kan het batterijklepje worden gesloten nadat de accu-adapter is geplaatst omdat er een doorvoer aanwezig is voor de kabel.

Specificaties Jupio PowerVault Nikon EN-EL15 JPV0521

- Vermogen: 5600 mAh
- Capacity: 28Wh
- Input: 5% / 2A
- USB Output: 5V / 2.1A
- Bettery type: Lithium Ion
- Afmetingen: 110x70x13mm
- Gewicht: 190 gram

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie: