Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC MACRO OS HSM C Sony

06921.885962

Nieuw product

Klein maar heel fijn....de nieuwe Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC MACRO (OS) HSM “C” 

Meer details

349,00 € incl. btw

Meer informatie

Super Macro, super licht,super kwaliteit en super compact..
Tot 30% kleiner dan de Canon en Nikon 18-200mm modellen....!!
Tot 25% dichter op je onderwerp dan met de Canon en Nikon 18-200mm!!
Sigma introduceert een nieuw en zeer compacte standaard zoom objectief met een groothoek bereik van 18mm. (vergelijkbaar met 27mm. op een full frame camera ) tot 200mm. telezoom (vergelijkbaar met 300mm. op een full frame camera). 
Het objectief beschikt over een Optische stabilisatie functie (OS) * en bevat een macro functie waardoor onderwerpen van zeer dichtbij kunnen worden vastgelegd.
*Voor Sony and Pentax vattingen is de OS functie niet beschikbaar.
Contemporary productlijnSIGMA deelt al haar “Global Vision” objectieven in drie groepen in: Contemporary, Art en Sports.
Dit objectief behoort tot de Contemporary productlijn (C) . Deze wordt gekenmerkt door hoge optische presaties in combinatie met compacte bouw. Nieuwe standard zoom objectief tot 200mm.
Vergeleken met de voorgaande modellen is dit objectief  11% compacter (van 75.3mm naar 70.7mm) en lichter in gewicht en bevat het bovendien een macro-functie.
Ook zijn de optische prestaties verder verbeterd door gebruik van SLD (Special Low Dispersion) glas elementen met een hoge refractie index en uitstekende corrective van chromatische aberratie in het telezoom bereik. De asferische lensdelen, inclusief twee-zijdige asferische elementen zorgen voor corrective van distortie.
Close-up fotografie
Een van de belangrijke eigenschappen van dit objectief is dat onderwerpen net zo dichtbij kunnen worden vastgelegd als macro objectieven.
De minimale scherpstel afstand (gemeten van de camera sensor to onderwerp) bedraagt slechts 39cm. met een vergroting van 1:3. De werkbare afstand (front lens tot onderwerp) bedraagt 14,7 cm. gemeten bij maximale vergroting.
Bij het ontwerp van het objectief is rekening gehouden met alle details bijvoorbeeld met het voorkomen van reflectie tijdens macro fotografie door de productnaam in het objectief te graveren in plaats van te bedrukken.
Nieuw is het gebruik van TSC (Thermally Stable Composite) dat zich bij temperatuur wisselingen hetzelfde gedraagt als aluminium en metaal. Hierdoor wordt een nog grotere optische precizie bereikt en kunnen compactere onderdelen worden gebruikt.Ontworpen om flare en ghosting te minimaliseren.  
De Super Multi-layer coating reduceert flare en ghosting en zorgt voor een hoog contrast en scherpe beelden, zelfs bij tegenlicht. De speciaal ontworpen zonnekap beschermt hierbij nog extra.Diafragma met 7 lamellen
Het diafragma met 7 lamellen zorgt voor een fraaie onscherpte in de achtergrond van de opnamenHyper Sonic Motor
De HSM (Hyper Sonic Motor) zorgt voor hoge AF (Auto Focus) snelheid en is tevens erg stil. Dankzij de laatste AF algoritme wordt een nog beter functionerende AF bereikt.
Bayonet gemaakt van messing
Dit objectief bevest een solide messing bayonet voor meer accuratesse en langere duurzaamheidGebruiksgemak
De nieuwe productlijnen van Sigma bevatten rubber in het deel van de zonnekap dat op het objectief aansluit hierdoor ontstaat een betere hanteerbaarheid en grip. 
Daarnaast is het design van de AF/MF knop verbeterd.SIGMA USB DOCK
Door de USB-dock aan te sluiten kan met de speciaal ontwikkelde en gratis ter beschikking gestelde software (SIGMA Optimization Pro) de software van het objectief worden bijgewerkt (firmware update) en zelfs de parameters, zoals focus,  naar eigen wens worden aangepast.
Kwaliteitsinspectie door middel van door Sigma zelf ontwikkelde MTF meetsysteem ( “A1”) 
Door middel van de 46-megapixel Fovean direct image sensor wordt ieder objectief voordat het de fabriek verlaat gecontroleerd.
“Made in Japan”Het overgrote deel van de productie, zelfs de mallen en onderdelen, worden in Japan gemaakt. 
Sigma is hiermee een van de weinige fabrikanten die alles in Japan samenstellen.
Sigma is trots op deze authenticiteit gebaseerd op hard werkende medewerkers, expertise, vakmanschap en intelligente technologie.Mount Conversion Service
Als zeer ervaren objectieven fabrikant stellen we een (betaalde) service beschikbaar waarmee men indien gewenst de vatting kan laten aanpassen naar eigen keuze.
Dit kan interessant zijn bij verandering van camera-merk. 
Deze aanpassing is overigens niet hetzelfde als een reparatie. 
Contacteert u uw verkooppunt of neem contact op met Sigma Benelux.

Specificaties voor Sigma
Construcite: 16 elementen in 13 groepen
| Minimale diafragma (W): F22
| Filter grootte: ø62mm
| Beeldhoek (SD1): 76.5°-8.1°
| Minimale focusafstand: 39cm.
| Afmetingen (Diameter x Lengte: ø70.7mm x 86mm.
Aantal diafragma lamellen: 7 (rond)
| Maximale vergrotingsratio: 1:3
| Gewicht: 430g Lenselementen 16 Lensgroepen 13 Beeldhoek in graden (35mm)  
Beeldhoek in graden (SD formaat mm) 76.5-8.1
Aantal diafragmalamellen 7
Kleinste diafragma 22
Grootste diafragma 3.5
Kortste instelafstand (cm) 39
Maximale vergroting 1:3
Filtermaat 62
Diameter (mm) 70.7
Lengte (mm) 86
Gewicht (g) 430
Zonnekap Ja
Statiefgondel Nee
Etui Nee
Converter Nee

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie: