Sony DSC-RX0 B stock met ACC-TRDCJ en Sony MPK-HSR1 Onderwaterhuis 100 meter B stock

€ 489,00
Niet op voorraad
SKU
4548736074385

Klein en krachtig voor hoogwaardig beeld
Deze kit bestaat uit een Sony RX0 B Stock met een Extra Sony NP-BJ1 Accu en een Sony lader.
Mocht je gaan snorkelen of duiken is dat geen enkel probleem met de Sony MPK-HSR1 dit onderwaterhuis is tot 100 meter waterdicht!

De Sony DSC-RX0 is een ultracompacte camera die wel tegen een stootje kan. Deze kleine maar krachtige compactcamera is voorzien van een 1-inch-beeldsensor, en het stevige ontwerp maakt de camera waterdicht, stoot- en drukbestendig. Dat maakt de DSC-RX0 uitermate geschikt om mee te nemen op reis, zodat je ook je bergwandelingen, snorkelsessies en andere avontuurlijke vakantie-uitjes kunt vastleggen. Je kunt tot 10 meter onderwater opnames maken en de camera is bestand tegen vallen vanaf hoogtes tot maximaal 2 meter.

Ook voor professionals

Deze uitgebreide camera gebruik je ook met verschillende accessoires, en zelfs in combinatie met meerdere camera's. Dankzij de ingebouwde wifi maak je eenvoudig verbinding met je smartphone, tablet of andere RX0-camera's. Verder is de Sony DSC-RX0 ook erg geschikt voor professionele productie en beeldbewerking; via de zuivere HDMI-uitvoer sla je niet-gecomprimeerde video's op, zonder ongewenste vervormingen en onregelmatigheden. Daarnaast kun je de camera dankzij de hoge, instelbare ISO-waarde zelfs gebruiken in omstandigheden met extreem weinig licht.

 

Dit krijg je erbij:
Oplaadbare batterijen (NP-BJ1), netadapter (AC-UUD12), micro-USB-kabel, polsriempje, geheugenkaartbescherming, handleiding

Meer informatie
EAN 4548736074385
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sony DSC-RX0 B stock met ACC-TRDCJ en Sony MPK-HSR1 Onderwaterhuis 100 meter B stock
Uw waardering
Sluiten