Info Europa is het beste camera keurmerk

Veilig kopen bij Foto Grijpink

Er is maar een kleine selectie (web)winkels die zich kunnen aansluiten bij dit keurmerk.
Info europa is de grootste en betrouwbaarste camera leverancier. Het keurmerk onderscheid zich van andere keurmerken omdat het ook onze inkooprelatie is.

Als je ontevreden bent dan kun je altijd met ons contact opnemen. Komen we er dan nog steeds niet uit dan kun je contact opnemen met Info europa, zij zullen dan onpartijdig ingrijpen voor je correcte oplossing.

 

Hoe dien ik een klacht in:

Stappenplan:

Stap 1. Leg uw klacht voor aan de (web)winkel zelf.

Neem direct contact op met de (web)winkel via de informatie op hun website, of gebruik ons klachtenformulier. Uw klacht wordt dan rechtstreeks aan de verkoper doorgestuurd. Info Europa ontvangt een kopie van uw klacht, maar mengt zich nog niet in de afwikkeling.

Naar het klachtenformulier >

Stap 2. Verzoek om klachtenbemiddeling.

Wij verwachten dat u na het versturen van het klachtenformulier, een reactie krijgt van de verkoper. Mocht dit niet zo zijn, wordt uw klacht niet opgelost, of mocht u andere vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Info Europa.

Stuur voor klachtenbemiddeling een e-mail naar keurmerk@europafoto.nl met als onderwerp: Verzoek om klachtenbemiddeling.

Stap 3. Naar de Geschillencommissie of naar de rechter.

Als klachtenbemiddeling ook niet tot het gewenste resultaat leidt, is er een zogenaamd geschil ontstaan. U kunt dit geschil voorleggen aan de rechter of aan de Geschillencommissie.

De Geschillencommissie valt onder de Stichting Nederlandse Fotovakhandel (SNF) en is onafhankelijk van Info Europa.

Sluiten