Lowepro StreamLine 250 Slate Grey

Nieuw product

Lowepro’s Streamline 250 cameratas is een compacte en discrete schoudertas voor je compacte systeemcamera plus compacte zoomlens. Naast de camera past er in de tas tevens een max. 10”tablet of netbook en persoonlijke spullen.

Meer details

1 Item

62,95 € incl. btw

Meer informatie

Lowepro Streamline 250, een discrete cameratas voor dagelijks gebruik Streamline 250 heeft een ruim hoofdvak voor dagelijkse spullen en een compact compartiment waar dankzij veilige bescherming een compacte systeemcamera in vervoerd kan worden.
De tas voorziet in de behoefte om, naast een camera, meerdere apparaten zoals een smartphone en tablet tegelijkertijd mee te kunnen nemen.
Een cameratas geschikt voor alle merken compacte systeemcamera’s
De Streamline 250 is geschikt voor compacte systeemcamera’s met een kitlens uit series zoals Sony Nex, Nikon 1, Fuji X en Canon M.
Daarnaast past in de tas een compacte telezoomlens. De tassen zijn uitgevoerd in de discrete kleur grijs waardoor de modellen niet opvallen als cameratas.
Het cameravak is bij ieder model voorzien van een zachte anti-schok voering.
Het hoofdvak, bedoeld voor alledaagse spullen, is met één ritsbeweging aan de onderzijde van de tas te vergroten zodat meer spullen kunnen worden vervoerd.
Ook bevatten de modellen een gaasnet vak voor bijvoorbeeld een waterfles. Nieuwe stijl cameratassen Met de Streamline-serie wijkt Lowepro af van het traditionele model cameratas.
In tegenstelling tot andere cameratassen is het hoofdcompartiment bij de Streamline producten gemaakt voor je persoonlijke spullen.
In het kleine extra compartiment past de camera.
Deze verdeling in de tas zorgt er voor dat de tas interessant is voor dagelijks gebruik, zonder aan schokbestendigheid voor je compacte camera in te leveren.

18 andere producten in dezelfde categorie: