Sony A7R body

ILCE7RB.CE

Nieuw product

Alpha 7-SERIE full-frame. baanbrekend formaat de kleinste 35mm-full-frame camera met verwisselbare lens ter wereld* Maak kennis met de α7 van Sony.

Meer details

1 599,00 € incl. btw

Meer informatie

Baanbrekend full-frame formaat

Met 36,4 megapixels is de Sony α7R een mijlpaal voor alle camera's. En met de nieuwste BIONZ X-processor van Sony en geen optisch low pass-filter, biedt de 7R onovertroffen levensechte details.

Exmor CMOS-sensorlogo

Full-frame sensor met 36,4 MP

Deze opmerkelijke nieuwe sensor heeft alle elementen voor beelden van wereldklasse: hoge resolutie, enorme gevoeligheid, extreem dynamisch bereik, onovertroffen detail en laag ruisniveau.

Bionz X-logo

Superieure verwerking

Reken op eersteklas resultaten met BIONZ X™, de nieuwste verwerkingsprocessor van Sony: getrouwere kleurenweergave, betere ruisonderdrukking en sneller fotograferen in Burst-modus.

Vastleggen zonder compromis

Kom dichterbij met de Exmor-sensor van wereldklasse

Een reeks vernieuwingen maken van deze full-frame Exmor™-sensor iets uitzonderlijks: een hogere snelheid door parallelle signaalverwerking, minder ruis door kleinere analoge circuits en een snellere signaalconversie voor een geweldig detailniveau.

BIONZ X-PROCESSOR

Natuurlijk resultaat bij elk licht

Wat maakt van de nieuwste processor van Sony onze beste ooit? Betere detailweergave en diffractiereducering geven natuurlijkere omtrekken en minder ruis, vooral bij kleinere diafragmaopeningen.

Prachtige vorm. Gedegen functionaliteit.

Professioneel ontwerp vanuit elke hoek

Bij het ontwerp van de 7R probeerde Sony de nauwkeurige bediening die professionele fotografen nodig hebben te combineren met de ergonomie die ze willen. Het resultaat: zorgvuldig vormgegeven knoppen en draaiknoppen, gedegen functionaliteit, uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en opname- en connectiviteitsopties, dit alles in een duurzame, lichtgewicht behuizing die 25% kleiner is dan toonaangevende spiegelreflexcamera's.

Miniatuurweergave van bedieningselementen en draaiknoppenBedieningselementen en draaiknoppen Miniatuurweergave van gedegen functionaliteitGedegen functionaliteit Miniatuurweergave van aanpassingsmogelijkhedenAanpassingsmogelijkheden Miniatuurweergave van connectiviteit en opnameConnectiviteit en opname

Camera getoond in de hand

Full-frame, compacte vorm

Met slechts 407 g met batterij is de 7R ongeveer half zo zwaar als toonaangevende DSLR's. En omdat de camera ook compacter is, hoeft u voor draagbaarheid niet meer in te leveren op kwaliteit.

Interne constructiekwaliteit

Licht en duurzaam

De 7R is samengesteld met magnesium, 's werelds lichtste constructiemetaal, zodat uw camera van vandaag ook morgen nog actueel is.

Snelheid en precisie gecombineerd

Innovatief, snel en intelligent automatisch scherpstellen

De BIONZ X-processor en het algoritme voor ruimtelijke objectdetectie geven een realtime feedbacklus voor optimale controle van de lensaandrijving. Verdere verbeteringen zijn precieze oogdetectie, volgfunctie en instelopties voor het autofocusgebied.

Illustratie van automatisch scherpstellen op ogen

Nieuwe automatische scherpstelling voor ogen

Deze functie zorgt voor perfecte portretten door met een kleine scherptediepte scherp te stellen op gezichten, zelfs wanneer deze gedeeltelijk zijn weggedraaid van de camera, dankzij de verbeterde oogdetectie die prioriteit kan geven aan één pupil.

Automatische volgscherpstelling getoond met een bewegend onderwerp

Automatische volgscherpstelling

Houd bewegende onderwerpen scherp in beeld met deze vernieuwde technologie, die het formaat van het doelframe aanpast op basis van de onderwerpkenmerken en met een breed scherpstelgebied een optimaal scherpstellingspunt verzekert.

Illustratie van automatische zonescherpstelling

Instelopties voor automatische scherpstelling

Met de Flexibele Spot AF-gebiedsinstelling selecteert u automatische scherpstelgebieden van verschillende grootten voor uw onderwerpen zodat u kunt scherpstellen op het beoogde gebied. Zone- en breedbeeldinstellingen zijn ook beschikbaar.

XGA OLED TRU-FINDER

Slimmere zoeker, betere foto's

Met 100% framedekking, een resolutie van 1024 x 768, hoog contrast, instellingsupdates in real time en duidelijk bokeh is de XGA OLED Tru-Finder meer dan een compositie-accessoire, het is een verbetering.

Bokeh van Tru-Finder Vergrootglas voor scherpstelling Peaking-controle Weergavemodi van scherm

FULL-FRAME FILMEN

Zet uw visie in beweging

De combinatie van de full-frame sensor van 35 mm, het scala aan lenzen, de hoofdtelefoonaansluiting en de XLR-audioadapter vormen een nieuwe benchmark voor lichtgewicht filmen. 

Voorbeeldvideo bekijken

AVCHD-logo

Full HD-video-indelingen

Ontdek de perfecte expressie voor uw visie met AVCHD2 met 60 fps voor een supervloeiend resultaat, of film met 24p voor het klassieke bioscoopgevoel.

Hoofdtelefoonaansluiting

Professionele soundtracks

Sluit externe microfoons aan via de XLR-adapter, meet het opnameniveau en controleer het geluid met de hoofdtelefoonaansluiting.

19 andere producten in dezelfde categorie: