Canon IXUS 285 ESSENTIALS KIT Bekijk groter

Canon IXUS 285 ESSENTIALS KIT

1082C008AA

Nieuw product

In deze Canon iXUS 285 HS Essentials kit vindt u behalve de Canon iXUS 285 HS compactcamera ook een handig draagtasje en een 8GB geheugenkaartje, zodat u meteen kunt beginnen met fotograferen.

Meer details

1 Item

169,00 € incl. btw

Meer informatie

Canon iXUS 285 HS zwart Essential Kit

In deze Canon iXUS 285 HS Essentials kit vindt u behalve de Canon iXUS 285 HS compactcamera ook een handig draagtasje en een 8GB geheugenkaartje, zodat u meteen kunt beginnen met fotograferen. De Canon iXUS 285 HS is een compacte, maar toch een snelle camera om op willekeurige momenten mooie opnames te kunnen maken. Zoom snel in en uit, maak de perfecte compositie met behulp van het heldere 3.0" display en de slimme automatische stand van de iXUS 285 doet de rest. En omdat de camera in iedere situatie de beste instellingen weet te bepalen kunt u zich volledig richten op het maken van de compositie. En wilt u actiemomenten vastleggen? De iXUS 285 kan in de hoogste resolutie 2.5 beelden per seconde vastleggen en bij een resolutie van vijf megapixel zelfs 7.2 beelden per seconde.

Een beetje camera kan bijna niet meer zonder WiFi en NFC. Deze twee onderdelen zorgen ervoor dat de iXUS 285 snel en gemakkelijk te koppelen is aan bijvoorbeeld een smartphone. Hiermee is het niet alleen mogelijk om snel uw mooiste en meest spectaculaire opnames te delen, ook kunt u uw smartphone gebruiken als afstandsbediening. U hoeft dus niet meer aan een willekeurige omstander te vragen of deze u en uw groep op de foto wil zetten om er na de tijd achter te komen dat deze persoon zijn vinger voor de lens had. Met een druk op uw smartphone bepaalt u zelf het perfect. 

Met 12x optische zoom met een 35mm-equivalent van 25-300mm en 4x digitale zoom beschikt u over een veelzijdig zoombereik waarmee u onderwerpen van dichtbij én van ver weg kunt vastleggen. Wilt u toch nog een stapje verder? Met de speciale ZoomPlus-functie kunt u tot wel 24x inzoomen zonder verlies van beeldkwaliteit! U hoeft zich geen zorgen te maken over de scherpte van uw opnames. De optische beeldstabilisatie corrigeert automatisch het effect van trillingen of bewegingen zodat u gegarandeerd scherpe en gedetailleerde eindresultaten hebt, of u nu fotografeert of filmt. De fijnste details zijn goed zichtbaar doordat de 20.2 megapixel CMOS-beeldsensor en de beeldprocessor alles soepel verwerken tot een optimaal eindresultaat, waar u ook bent! 

Belangrijkste kenmerken van de Canon iXUS 285 HS zwart Essential Kit:

  • 20.2 megapixel CMOS-beeldsensor
  • 12x optische zoom en 4x digitale zoom
  • Tot wel 24x inzoomen met de ZoomPlus-functie
  • De camera bepaalt de perfecte instellingen voor u
  • Altijd scherpe resultaten dankzij de beeldstabilisatie
  • Wifi en NFC voor snel koppelen aan een smartphone
  • TFT LCD display van 3.0" met live weergave
  • Compact en licht van gewicht
  • Inclusief draagtasje en 8GB geheugenkaartje

19 andere producten in dezelfde categorie: