Sigma 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM Nikon

07013.730955

Nieuw product

‘s-Werelds eerste 600mm telezoomobjectief met 10x optische zoom

Meer details

1 Item

1 899,00 € incl. btw

Meer informatie

1. Hoogwaardige optische kwaliteit, voor de meest veeleisende professional

De SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM | Sports is voorzien van 3 FLD (“F” Low Dispersion) glaselementen en 1 SLD (Special Low Dispersion) glaselement, deze elementen zorgen voor een excellente correctie van chromatische aberraties.

Zowel hoge resolutie als consistente hoek-tot-hoek-prestaties over het hele zoombereik worden hierdoor gerealiseerd. Tot slot kan de SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM | Sports als 200mm macro-objectief worden gebruikt, met een vergrotingsfactor van 1:3.3.

2. Draagbaar en duurzaam dankzij het gebruik van unieke materialenmix 

Om het gewenste gebruiksgemak van een 10x zoom lens met hoogwaardige optische kwaliteiten te realiseren, is de SIGMA 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM | Sports met diverse duurzame materialen zoals magnesium, CRFP3 en TSC4

Het gebruik van deze superieure materialen heeft erin geresulteerd dat het gewicht van dit objectief bijzonder laag is gebleven en de duurzaamheid en gebruiksgemak zijn verbeterd.

*3 Carbon Fiber Reinforced Plastic, een sterk lichtgewicht wat voornamelijk wordt gebruikt in de luchtvaartindustrie voor zowel het in- als exterieur van een vliegtuig.

*4 Thermally Stable Composite (TSC)  heeft dezelfde thermische expansie eigenschappen als aluminium. Aangezien componenten die vervaardigd zijn uit TSC minder krimpen of uitzetten door temperatuurschommelingen, zijn de prestaties onder extreme condities beter en zorgen voor stabiele prestaties van het objectief. Vergeleken met polycarbonaat met 20% glas,  is de elasticiteit van TSC plusminus 70% hoger. Bij polycarbonaat met 30% glas is de elasticiteit plusminus 25% hoger. Beide vergelijken zijn gedaan met componenten geproduceerd door SIGMA.

3. Leg ieder gewenst moment vast dankzij het uniek design

Het zoommechanisme is ontworpen om zowel vloeiende als directe zoom mogelijk te maken. Daarnaast is ieder objectief uit de Sports-lijn voorzien van een stof- en spatwaterdichte constructie, waardoor dit objectief in de meeste uitdagende condities kan worden ingezet. Het voorste lenselement is voorzien van een water- en olieafstotende coating, waardoor dit objectief voldoet aan alle eisen van de professional.

4. SIGMA’s 600mm telezoom aanbod voor diverse fotografiestijlen

Dankzij de komst van de 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM | Sports biedt SIGMA nu in totaal drie 600mm zoomobjectieven aan.  De 60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM | Sports is zeer veelzijdig, dit blijkt uit de hoogwaardige beeldkwaliteit, mobiliteit en brandpuntsafstanden van standaard tot hyper-telefoto.

De SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM | Sports is vervaardigd uit meerdere metalenonderdelen, met als doel een zeer robuust objectief te produceren.  

Met deze twee Sports-objectieven komt SIGMA tegemoet aan de wens van iedere veeleisende professional. Tezamen met de “lichtgewicht” 150-600mm F5-6.3 DG OS HSM uit de Contemporary, heeft SIGMA een breed aanbod telezoomobjectieven voor iedere fotograaf.

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie: