Sony FE 12–24 mm F4 G

SEL1224G

Gebruikt

Sony FE 12–24 mm F4 G heeft alleen wat kleine krasjes op zonnekap.
Komt in originele verpakking.
Foto's komen iet overeen met winkelmodel.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

1 499,00 € incl. btw

Meer informatie

 • Sony FE 12–24 mm F4 G ultragroothoekzoomlens
  De nieuwe compacte FE 12–24 mm F4 G ultragroothoekzoomlens produceert beelden met een uitzonderlijke kwaliteit en weegt slechts 566 g. Deze full-frame lensvoor het E-mount camerasysteem heeft de breedste beeldhoek van Sony tot nu toe. Hij biedt een dynamisch perspectief voor landschap-, architectuur- en interieurfotografie en is geschikt voor zowel foto's als films.

  Het innovatieve en optische design omvat vier asferische elementen die van hoek tot hoek zorgen voor goede scherpte en een hoge resolutie. Daarnaast zijn er drie ED-glaselementen en een Super ED-glaselement in het design verwerkt en wordt er gebruik gemaakt van Nano AR-coating. Al deze factoren zorgen ervoor dat de chromatische abbortatie maximaal wordt beperkt in het gehele beeld.

 •          De nieuwe compacte FE 12–24 mm F4 G ultragroothoekzoomlens produceert beelden met een uitzonderlijke kwaliteit en weegt slechts 566 g
 •          innovatieve en optische design omvat vier asferische elementen die van hoek tot hoek zorgen voor goede scherpte en een hoge resolutie.
 •          drie ED-glaselementen en een Super ED-glaselement in het design verwerkt en wordt er gebruik gemaakt van Nano AR-coating.
 •          de chromatische abbortatie wordt maximaal beperkt in het gehele beeld.
 •          DDSSM (Direct Drive Super Sonic wave Motor)  zorgt voor snelle, stille en nauwkeurige AF
 •          De lens is stof- en vochtbestendig en heeft een instelbare scherpstelvergrendeling en scherpstelmodusschakelaar

Accessoires

16 andere producten in dezelfde categorie: