Fujifilm X-T20 Kit met XF18-55mm Black

16542816

Nieuw product

  • Compacte en lichtgewicht behuizing ideaal voor fotografie en filmen.
    24.3 megapixel X-TransTM CMOS III APS-C sensor en X-Processor Pro beeldverwerkingsprocessor voor uitstekende beeldkwaliteit die garant staat voor een zeer hoge verwerkingssnelheid van diverse taken.

Meer details

1 Item

999,00 € incl. btw

Meer informatie

De FUJIFILM X-T20 is uitgerust met de hoogwaardige24.3 Megapixel APS-C X-TransTMCMOSIII*1sensor inclusief de X-Processor Pro beeldprocessor voor een perfecte kleurenproductie waar FUJIFILM om bekend staat. Tegelijkertijd krijgt de FUJIFILM X-T20 de beschikking over eenaanzienlijk verbeterd autofocus algoritme ten opzichte van zijn voorganger.Hierdoor wordenhet autofocussysteem en de opstarttijd flinkverbeterd. Het vernieuwde autofocussysteem stelt gebruikers in staat om bewegende onderwerpen uitstekend te kunnen volgenen heeft bovendien meer mogelijkheden gekregen door de vijf voor-ingestelde AF-C Custom opties, waardoor het autofocussysteem nog beter verschillende soorten bewegende onderwerpen kan volgen.Er hoeft dus nooit meer een moment gemist te worden. Van een vogel die langs vliegt tot een sportief hoogtepunt; De FUJIFILM X-T20 is in staat om het allemaal vast te leggen.

Het kantelbare LCD schermvan de FUJIFILM X-T20 is aanraakgevoelig waardoor het nog eenvoudiger wordt om onder verschillende hoeken een onderwerp met deze camerate fotograferen of filmen. Verder beschiktde camera over de mogelijkheid tot het opnemen van video’s in 4K beeldkwaliteit, waarbij ook gebruik kan worden gemaakt van de verschillende filmsimulaties die de FUJIFILM X-Serie camera’s zo aantrekkelijk maakt.

De ingebouwde elektronische zoeker is net als bij een traditionele spiegelreflex camera in het midden geplaatst.De behuizing van de FUJIFILM X-T20 biedt bovendien plaats aan diverse knoppenboven en achterop de camerawaardoor dezeheel eenvoudig is te bedienen.De camerais, met zijn retro look,bijzonder geschikt voor die fotografen die graag wat meer uit hun camera willen halenen daarmee een uitstekend alternatief voor een digitale spiegelreflex camerauit de middenklasse.

Voor een optimale flexibiliteitkan de FUJIFILM X-T20 worden gecombineerd met 24 verschillende FUJINON XF objectieven waaronder de vandaag eveneens aangekondigde FUJINON XF50mm F2 R WR. Alle beschikbare FUJINON objectieven beschikken over de allerlaatste technologische mogelijkheden waardoor opnames gemaakt metdeze objectieven beelden opleveren van de allerhoogste kwaliteit.

Gebruikers van een camera uit de populaire FUJIFILM X-serie hebben de mogelijkheid om te kiezen uit een ruime selectie van objectieven, van ultra-wijd tot super-telezonder verlies van prestaties of beeldkwaliteit, waaronder vijf ‘supersnelle’ objectieven met een vast brandpuntsafstand en een zeer groot diafragma. Andere accessoires zoals lensadapters en macro-extensie ringen verbreden de mogelijkheden van dit camerasysteem.

Accessoires

13 andere producten in dezelfde categorie: