Sony SEL 24mm 1.4 groothoek prime GMaster

SEL24F14GM.SYX

Nieuw product

De nieuwe Sony 24mm 1.4 G Master is binnen bij Foto Grijpink

Meer details

1 599,00 € incl. btw

Meer informatie

De Sony FE 24mm f/1.4 G Master is een compact groothoekobjectief met een vastbrandpunt uit de G-Master-serie met E-mount. Deze lens biedt een combinatie van hoge resolutie en een prachtig bokeh in een zeer compacte vormgeving, het gewicht bedraagt dan ook maar 445 gram. Ideaal voor bijvoorbeeld landschap- of straatfotografie. 

Geavanceerd optisch design
Dankzij het geavanceerde optische design biedt de lens een hoge resolutie over het hele frame, zelfs bij F1.4. Dit objectief is ontworpen uit 10 groepen met 13 elementen, waaronder twee XA-elementen (extreem asferisch) en drie ED-elementen. De twee XA-elementen zorgen ervoor dat puntlichtbronnen mooi tot hun recht komen, waardoor dit objectief uitermate geschikt is voor de fotograaf die een sterrenhemel wil fotograferen. Combineer dit met de nanocoating die zorgt voor minder schittering en spiegeling en je krijgt schitterende en realistische landschapsfoto's.

Direct Drive SSM-motor
Met de nieuwe en speciaal voor dit objectief ontworpen Direct Drive SSM-motor kan de Sony FE 24mm f/1.4G sneller accuraat scherpstellen. Ook heeft deze motor drie keer zoveel stuwkracht wat resulteert in een snelle reactietijd, nauwkeurige positionering, stille bediening en een heel licht design. Met een gewicht van 445 gram en afmetingen van 92,4 bij 74,4 millimeter is dit objectief zeer compact te noemen.

Professionele bedieningsfuncties
De FE 24mm F1.4 GM is ontworpen met professionele bedieningsfuncties. Met de diafragmaring kun je het diafragma direct en snel afstellen. De scherpstelring kan nauwkeurig handmatig scherpgesteld worden dankzij Linear Response MF.

Accessoires

29 andere producten in dezelfde categorie: