Sony FE 85mm F1.8 SEL

SEL85F18.SYX

Nieuw product

Sony 85mm portretlens voor Systeemcamera.

Meer details

649,00 € incl. btw

Meer informatie

De Sony FE 85mm f/1.8 is een prime lens die geschikt is voor portret- en productfotografie. Een prime lens heeft een vast brandpuntsafstand waardoor het niet mogelijk is om in te zoomen. De lens heeft een brandpuntsafstand van 85mm. Primelenzen hebben veelal een hoog maximaal diafragma, hierdoor kan je scherpe foto’s maken bij weinig licht. Sony FE 85mm f/1.8 is niet voorzien van beeldstabilisatie. 

Onze specialist adviseert deze lens voor:
 Portret- en productfotografie: Met deze lens creëer je een realistisch beeld, zonder vervorming. Daarnaast zorgt het grote maximaal diafragma voor een mooie scherptediepte, waardoor de onderwerpen nog beter in beeld komen. 
 Close up en macrofotografie: Door de vaste brandpuntsafstand en hoog maximaal diafragma kan je dicht bij het onderwerp komen, en nog steeds een hoog diafragma gebruiken. Dit zorgt voor een mooie scherptediepte met veel detail.

Ook goed te gebruiken voor:
Avond- en binnenshuis fotografie: Vanwege het hoog maximaal diafragma en grote lensopening wordt er meer licht doorgelaten in de lens, wat het een lichtsterke lens maakt.

Deze lens wordt niet aanbevolen voor:
Sport- en dierenfotografie: Met een macrolens heb je niet de mogelijkheid om het beeld te vergroten, en sta je ver van het object af.

Goed om te weten:


- Deze Sony lens is alleen geschikt voor Sony systeemcamera’s. Heb je een Sony spiegelreflexcamera? Kies dan voor een lens met een Sony A vatting .
- Met zijn 371 gram is de lens licht van gewicht en zeer geschikt om mee op pad te nemen.
licht van gewicht en zeer geschikt om mee op pad te nemen.
relatief zwaar te noemen.

Accessoires

26 andere producten in dezelfde categorie: