Ricoh WG-50 Oranje kit inc. tas & strap Bekijk groter

Ricoh WG-50 Oranje kit inc. tas & strap

458201

Nieuw product

Hele coole snorkelkit van Ricoh

Meer details

1 Item

249,00 € incl. btw

Meer informatie

De Ricoh WG-50 is ontworpen voor het ruige werk en duikers, deze camera doorstaat alle weersomstandigheden en kan bovendien wel tegen een stootje. De Ricoh camera kan twee uur lang tot 14 meter diep onder water meegenomen worden, is vriesbestendig tot temperaturen van -10 ˚C, is schokbestendig tot 1,6 meter hoogte en kan een gewicht van 100 kilogram verdragen. De helderheid van het 2.7-inch display is eenvoudig aan te passen aan de lichtomstandigheden, zo kun je ook in zonnige of juist donkere omgevingen optimaal gebruik maken van de display. Hieronder vind je een serie test foto's die onderwater zijn geschoten met de nieuwe WG-50. Ricoh WG-50 test foto´s
De nieuwe waterdichte Ricoh camera beschikt over een 16 megapixel CMOS sensor en maakt video´s in Full HD kwaliteit met een frame snelheid van 30fps. De Ricoh WG-50 is voorzien van een 28-140mm lens met 5x optische zoom, ook is er een intelligente- en digitale zoom aanwezig. 

De Ricoh WG-50 is voorzien van een 9-punts AF-systeem met auto tracking en er is een beeldstabilisatiesysteem ingebouwd. Daarnaast is deze robuuste camera voorzien van een flitser met rode ogen compensatie en de accuduur is volgens de specs 300 foto's. 

Onderwaterfotografie met de Ricoh WG-50
De camera beschikt over een serie ingebouwde foto functies om in alle omstandigheden de beste kwaliteit te verkrijgen, zo is een speciale onderwater mode waarbij de witbalans automatisch geoptimaliseerd wordt. Kleuren zien er levendig en natuurlijk uit, doordat er wat meer rood aan de foto wordt toegevoegd, een kleur die onderwater vaak ontbreekt.