Tokina FiRIN 20mm F2 FE AF

TO-FIRIN20AF

Nieuw product

De Tokina FiRIN 20mm F/2.0 AF is de autofocus versie van de al bestaande Tokina FiRIN 20mm F/2.0 MF groothoek prime lens en is geschikt voor full frame Sony E-mount camera's.

Meer details

1 Item

989,00 € incl. btw

Meer informatie

Tokina FiRIN 20mm F2 FE AF heeft een RINGVORMIGE ULTRASONE AUTOFOCUSMOTOR

Voor AF-aandrijfsysteem FíRIN 20 mm F2 gebruikt FE AF een snel reagerende en stille ringvormige ultrasone motor. In combinatie met GMR-sensor voert AF snel en nauwkeurig scherpstellen uit. De Tokina FíRIN 20 mm F2 FE AF is volledig compatibel met het Fast Hybrid AF-systeem en alle AF-functie-instellingen, en biedt dezelfde AF-prestaties als bij gewone E-mount AF-lenzen. Handmatige scherpstelling is ook mogelijk.

MF-hulpfunctie
Nauwkeurige scherpstelling wordt ondersteund door compatibiliteit met de MF Assist-functie, wanneer de fijnafstemming wordt geregeld door handmatige rotatie van de scherpstelring met de simultane vergrendeling met beeldvergrotingsfunctie en barafstandsaanduiding op de monitor.

AUTOMATISCHE IN-CAMERA LENSCORRECTIES

Vanwege de datatransmissiecapaciteit via elektrische contacten, verkrijgt de camera de nodige gegevens van de lenschip om de juiste schaduwwerking, vervorming en laterale chromatische aberraties te corrigeren. Optische correcties kunnen ook door de camera worden uitgevoerd.

BEELDSTABILISATIE

Omdat het objectief de brandpuntsafstand overdraagt aan de camera, kan FíRIN 20 mm F2 FE AF de IBIS beeldstabilisatiefunctie van de Sony A7 en A9 camera's gebruiken.

Accessoires

13 andere producten in dezelfde categorie: