Sony FE 16–35 mm F2.8 GM

SEL1635GM

Nieuw product

Sony FE 16–35 mm F2.8 GM

Meer details

2 695,00 € incl. btw

Meer informatie

Hoofdkenmerken SEL1635GM

  •          De FE 16–35 mm F2.8 GM is het eerste G Master-model met groothoekzoom
  •          Optische design bevat vijf asferische elementen, waarvan er twee originele XA-elementen (extreem asferisch) zijn die aberratie verminderen en de optimale resolutie creëren over het hele zoom- en brandpuntsafstandbereik.
  •          de 11 diafragmabladen in combinatie met het  XA-element zorgen er voor dat onderwerpen scherp in focus zijn terwijl de achtergrond vervaagd is met een mooi bokeh effect.
  •          twee DDSSM's (Direct Drive Super Sonic wave Motor) die een zwevend scherpstelsysteem vormen en de AF snel, stil en nauwkeurig maken
  •          is stof- en vochtbestendig , heeft een fluorcoating en is voorzien van een scherpstelmodusschakelaar, scherpstelvergrendeling en kapontgrendeling

De nieuwe groothoekzoomlens met constante F 2.8 sluit perfect aan bij de gerenommeerde FE 24–70 mm F2.8 GM en FE 70–200 mm F2.8 GM OSS, en maakt het aanbod F2.8-zoomlenzen met groot diafragma van Sony compleet. De FE 16–35 mm F2.8 GM is het eerste G Master-model met groothoekzoom, en dus ideaal voor veel verschillende opnamesituaties — landschappen, architectuur, close-ups, sport, actie en veel meer. Dankzij het lichte en compacte ontwerp is hij bovendien zeer draagbaar en eenvoudig in gebruik.

Voor deze nieuwkomer zijn de meest geavanceerde lenstechnologieën van Sony gebruikt. en de nieuwe lens biedt uitzonderlijke scherpte van hoek tot hoek. Het optische design bevat vijf asferische elementen, waarvan er twee originele XA-elementen (extreem asferisch) zijn die aberratie verminderen en de optimale resolutie creëren over het hele zoom- en brandpuntsafstandbereik. 

Accessoires

26 andere producten in dezelfde categorie: