Sony SEL 100mm/F2.8 Full Frame SFT G Master OSS mid prime

SEL100F28GM.SYH

Nieuw product

De nieuwe Sony SEL 100mm komt eraan!!

Meer details

1 849,00 € incl. btw

Meer informatie

Dit nieuwe Sony STF-objectief van 100 mm is een full-frame prime-telelens. Deze lens is uitermate geschikt voor het fotograferen van een bokeh-effect zonder in te leveren op resolutie. Hierdoor is de lens perfect voor portret-, mode-, natuur- en trouwfotografie.

Dit optimale bokeh-effect is mogelijk door de geavanceerde optische structuur van de lens. Deze bevat namelijk een nieuw ontwikkeld 11-bladig diafragma en een optisch apodisatie-element. Net als bij een filter met neutrale dichtheid, creëert het apodisatie-element de perfecte overgang van gebieden waarop is scherpgesteld naar gebieden waarop niet is scherpgesteld. Hierdoor ontstaat een vloeiend bokeh-effect die diepte en dimensie aan het beeld toevoegt. Dankzij het design van de lens blijft bovendien de vignettering minimaal, voor een optimale beeldkwaliteit.

Daarnaast ondersteunt de nieuwe lens van 100 mm zowel contrast-AF als “focal-plane phase detection”AF en is het objectief uitgerust met een Direct Drive SSM-systeem (Super Sonic Motor). Dit zorgt voor snelle en nauwkeurige AF-prestaties. De SEL100F28GM heeft een close-upcapaciteit tot 0,25x met een macroringschakelaar, Optical SteadyShot-beeldstabilisatie, een aanpasbare scherpstelvergrendeling, een AF/MF-schakelaar en een diafragmaring. Bovendien is de lens stof- en vochtbestendig.

Accessoires

26 andere producten in dezelfde categorie: