Nikon Coolpix AW 130 Oranje Diving Kit

42031496

Nieuw product

Hebt u voor uw actieve avontuurlijke buitenleven een robuuste camera voor alle weertypen nodig? De 16-megapixel COOLPIX AW130 is bestand tegen een duik tot 30 m diep (equivalent met de Advanced Open Water-certificering), is schokbestendig bij een val vanaf maximaal 2 m, stofdicht en vorstbestendig tot -10°C. 

Meer details

339,00 € incl. btw

Meer informatie

WATERDICHT TOT OP 30 M DIEP

Met deze camera kunt u duiken tot maximaal 30 m diep, de maximale diepte volgens de Advanced Open Water-certificering, zonder een waterdichte behuizing te hoeven gebruiken. Gebruik op het land en onder water dezelfde camera.

BESTAND TEGEN AVONTUREN

U kunt met uw camera tot het uiterste gaan: de camera is schokbestendig bij een val vanaf maximaal 2 m, stofdicht en vorstbestendig tot -10°C. Waar uw avonturen u ook brengen, u kunt altijd opnamen blijven maken.

NFC-ONDERSTEUNING EN WI-FI-VERBINDING

Wanneer u onderweg bent, kunt u uw foto's en films delen met een smartapparaat met NFC¹-functie door er met uw camera op te tikken of kunt u de Wi-Fi²-knop gebruiken om de beelden direct te delen.

NIKKOR-OBJECTIEF MET 5X OPTISCHE ZOOM

Het heldere f/2.8-groothoekobjectief van 24 mm is ideaal voor onderwateropnamen of opnamen van nachtlandschappen, terwijl u gemakkelijk close-ups kunt maken dankzij de 5x optische zoom die uitbreidbaar is tot 10x Dynamic Fine Zoom³.

INGEBOUWDE GPS/GLONASS/QZSS-ONDERSTEUNING

Uw opnamelocatie kan sneller en met nauwkeurigere gegevens over de lengte- en breedtegraad in uw foto's worden vastgelegd doordat GPS/GLONASS/QZSS-satellieten uw locatie bijhouden.

CMOS-BEELDSENSOR VAN 16 MP MET BELICHTING VIA DE ACHTERZIJDE

De gevoelige beeldsensor van 16 megapixels levert uitstekende prestaties en scherp gedetailleerde beelden met weinig ruis, zelfs onder water of in omstandigheden met weinig licht.

KRACHTIGE VR (VIBRATIEREDUCTIE)

De combinatie van VR met lens-shift en elektronische VR corrigeert cameratrilling bij actieopnamen of tijdens zoomen en staat garant voor scherpere beelden.

Intervalfilm: Creëer een indrukwekkende intervalfilm van 10 seconden door een onderwerp te selecteren. Er wordt automatisch een time-lapse  film geproduceerd met foto's die met behulp van intervalopnamen zijn gemaakt.

OLED-monitor van 7,5 cm/3,0 met 921.000 beeldpunten Kadreer uw opnamen duidelijk en gemakkelijk op de grote, heldere monitor die een uitstekend zichtbaar beeld biedt, of u nu opnamen maakt in direct zonlicht of onder water bij weinig licht.

Logfunctie: Als u tot in detail wilt bijhouden waar u allemaal geweest bent, kunt u met de logfunctie uw route vastleggen. Door het loginterval aan te passen, kunt u de mate van detail bepalen waarmee uw route moet worden bijgehouden.

Full HD-films: Geniet van prachtig vloeiende Full HD-films (1080/60i) met stereogeluid en minimale onscherpte. U kunt uw filmopnames met één druk op de knop starten en met behulp van Filmopties ongewenste filmopnamen tijdens de weergave verwijderen.

Hoogtemeter en dieptemeter: Een druksensor geeft tijdens opname de hoogte of diepte op het scherm aan en deze metingen kunnen ook worden opgenomen in uw beelden. U kunt met intervallen de hoogte of diepte in een logbestand vastleggen waar een grafiek van kan worden gemaakt.

Ingebouwde wereldkaart: Sla maximaal 30 opnamelocaties op die vervolgens gemakkelijk toegankelijk zijn via een speciale kaartknop. U kunt in- of uitzoomen op kaarten door de camera te schudden en u kunt door kaarten bladeren door de camera te kantelen.

Points of interest (POI) - nuttige plaatsen: U weet altijd wat er bij uw opnamelocatie in de buurt is, want de locatie van uw foto's en films wordt door de POI-functie vastgelegd en gekoppeld aan 1,7 miljoen nuttige plaatsen (POI's).

AF met doelopsporing: Goede scherpstelling op uw onderwerp is zelfs onder water of bij weinig licht eenvoudig dankzij de snelle en nauwkeurige autofocus die het onderwerp voor u detecteert en daar automatisch op scherpstelt.

Elektronisch kompas: Met behulp van het ingebouwde kompas met 16 hoofdwindstreken hoeft u niet meer te gokken wanneer u zich wilt oriënteren. U ziet uw oriëntatie tijdens de opname en ook via de kaartweergave.

Actiecontroleknop: Onder water, bij weinig licht of wanneer u dikke handschoenen draagt, kunt u gemakkelijk opnamen maken doordat de actieknop u in staat stelt belangrijke instellingen te selecteren door uw camera op en neer of naar voren en naar achteren te bewegen.

Stand Slim portret: Maak altijd perfecte portretten met een reeks effecten die u tijdens de opname kunt toepassen, van Knipperdetectie en Glimlachtimer tot Huid verzachten en Levendigheid.

Korte filmvoorstelling: Ga creatief aan de slag en maak uw eigen filmpjes met Korte filmvoorstelling, dat een aantal met een vaste lengte opgenomen filmbestanden automatisch combineert en daar een film van 30 seconden van maakt.

Diverse retoucheerfuncties: Retoucheer uw foto's terwijl u ze maakt door een keuze te maken uit 8 speciale effecten, zoals Levendigheid voor verzadigde kleuren, of uit 8 sneleffecten, zoals Portret dat uw onderwerp in kleur laat afsteken tegen een zwart-witte achtergrond.

Onderwerpstanden: Laat uw camera u helpen de beste instellingen te bepalen door de onderwerpstandfunctie te gebruiken. U hoeft alleen het onderwerp te kiezen dat uw opnamesituatie het dichtst benadert en alle instellingen worden geoptimaliseerd voor uw keuze.

EXPEED C2: U krijgt altijd een uitmuntende beeldkwaliteit dankzij Nikon's snelle en krachtige beeldverwerkingssysteem dat een zeer snelle verwerking met uitstekende prestaties bij een hoge gevoeligheid biedt.

NIKON IMAGE SPACE: Profiteer van 20 GB gratis online opslagruimte in de cloud met NIKON IMAGE SPACE

7 andere producten in dezelfde categorie: