Panasonic DMC-FZ2000EG Zwart

DMC-FZ2000EG

Nieuw product

Met de nieuwe Panasonic Lumix FZ2000 biedt kwaliteit en snelheid in één pakket. Dankzij de 5-assige Dual I.S. stabilisatie systeem kunt u zelfs in lage lichtwaardes stabiel uit de hand een foto schieten tot een snelheid van 1/15sec. 

Meer details

799,00 € incl. btw

Meer informatie

De Panasonic DMC FZ2000 is voorzien van de nieuwe Focus Stacking functie van Panasonic, waarmee de camera beelden met verschillende scherptes combineert tot een beeld. U geeft eenvoudig aan welke punten u in focus wilt houden en de camera verlegt bij elke foto het focuspunt iets naar achter. Na het maken van de foto’s voegt de camera deze samen tot één foto. Voorheen moest dit handmatig in een nabewerkingsprogramma zoals Photoshop. 
De FZ2000 is tevens voorzien van de Post-Autofocus functie. Met deze functie is het mogelijk om na het schieten van de foto pas een scherpstelpunt te selecteren.

Draadloze connectiviteit

Ook deze Panasonic camera is voorzien van WiFi.  U verbindt de camera snel en gemakkelijk draadloos om zo de foto’s over te plaatsen naar uw computer of smartapparaat.

4K voor hoge kwaliteit

De Fz2000 biedt u de mogelijkheid om in 4K te filmen. Dit staat gelijk aan 3840x2160 pixels per film.. Ook kunt u in de Full HD modus high speed 120fps schieten. Dit zorgt voor een geweldige slow motion.

In 4KPhoto kunt u ook een fotoburst creëren. Deze functie schiet 30 foto’s per seconde om u de mogelijkheid te geven te kiezen uit een van deze foto’s. Zo mist u nooit een moment en bent u garant van de perfecte foto. Na de keuze worden de overige foto’s weggegooid om daarmee plaats te besparen.

12 andere producten in dezelfde categorie: