Sony DSC HX350

DSCHX350B.CE3

Gebruikt

  • Let op foto's komen NIET overeen met winkelmodel.
    Camera komt met 16 GB SD en TAS

Meer details

1 Item

259,00 € incl. btw

Meer informatie

Deze nieuwe Super Zoom Cyber-shot heeft een op DSLR geïnspireerde vormgeving en is erg gebruiksvriendelijk. Zijn prestaties doen niet onder voor die van een groot toestel, maar het formaat is uiterst compact.

De ZEISS Vario-Sonnar T-lens biedt een optisch zoombereik van maar liefst 50x – dit is vergelijkbaar met een 24mm groothoek tot 1200mm supertelefoto (in 35mm-formaat). Clear Image Zoom verdubbelt de maximale vergroting tot 100x. Gebouwen, mensen en dieren op grote afstand komen zo dichterbij. Optical SteadyShot corrigeert trillingen voor scherpere stille beelden: een groep lenselementen wordt snel aangepast in respons op trillingen. Intelligent Active Mode houdt Full HD-video's scherp en gefocust dankzij Sony’s eigen Frame Analysis Technology.

De HX350 heeft een Exmor R CMOS-sensor met backlight, een hoge resolutie van 20.4 effectieve megapixels en een snelle BIONZ X beeldverwerker. Zelfs als er bij weinig licht wordt gewerkt, kan er gerekend worden op scherpe foto's met weinig ruis en Full HD-videobeelden.

De Cyber-shot HX350 heeft veel opnamefuncties. Er is een manuele ring voor soepele aanpassing van de zoom/focus, plus een eenvoudig te bedienen modusschijf en een instelbare knop voor snelle aanpassing van instellingen. Dankzij de volledige P/A/S/M-controle zijn alle belichtingsopties gemakkelijk te gebruiken voor schitterende foto's en Full HD-video's. Voor mensen die graag filmen is de d 24p opnamemodus interessant.

Breng objecten naar voorkeur in beeld. Gebruik de contrastrijke elektronische zoeker van de camera – zoals bij een DSLR – of kies voor het handmatig kantelbare 7,5cm (3.0-type) LCD-scherm met een resolutie van 921K dots.

Een extra snufje is de Motion Shot Video. Daarmee kan bijvoorbeeld een tennisopslag of golfswing als een reeks fractiebeelden vastgelegd worden. Sluit na de opnames de camera aan op een 4K-televisie voor goede kwaliteit foto's op groot formaat. Ondersteuning voor TRILUMINOS Colour op compatibele BRAVIA Tv’s staat garant voor stille beelden met levendige kleuren.

De HX350 is vanaf januari 2017 in de Benelux te koop 

15 andere producten in dezelfde categorie: