Ledgo LG-LE60K met Ledgo LG-GSU

LG-LE60K LG-GSU

Nieuw product

De complete greenscreen oplossing van Ledgo.

Meer details

1 Item

898,00 € incl. btw

Meer informatie

Met de egaal verlichte en volledig op zichzelf staande green-screen achtergrond is het eenvoudig om chroma-key technieken op elke gewenste locatie toe te passen.

Ledgo’s LG-GSU u-vormige achterwand en de Ledgo LG-LE60 kit van 4 led-striplights zijn in een een mum van tijd opgezet. Door de combinatie van u-vormige achtergrond met smalle striplights is een heel egale achtergrondverlichting mogelijk en worden eventuele slagschaduwen effectief wegverlicht. Het doek is glad gespannen over een u-vormig frame, zonder kreukels en vouwen en het heeft de ideale groene kleur. Zonder schaduwen en kreukels is het achteraf gemakkelijk key’en.

Dankzij de u-vorm van het green screen wordt tevens een bredere opnamehoek geboden. Dat maakt two-shots en korte rijders mogelijk. Het onderwerp kan bovendien ruim vóór de achtergrond opgesteld en verlicht worden, daardoor is de spill (reflectie van de achtergrond op het onderwerp) minimaal. Daarnaast is het separaat verlichten eenvoudig (met bijvoorbeeld kleur-, strijk- en haarlichten). Feitelijk kunnen onderwerp en chroma-key-achtergrond als twee volstrekt aparte verlichtingszones worden gebruikt. En zo hoort het ook.

De GSU achterwand is opgebouwd uit een aluminium frame, waarover een stretch kunststof doek wordt gespannen. De achterwand is 2,20 meter hoog, het vlakke achterstuk is 1,80 meter breed en met de zijbogen erbij 2,70 meter. Het voetdoek steekt 1,50 meter naar voren. Het doek is wasbaar.

De LE60K is een set van vier lampen, die eenvoudig tot twee staande striplights gekoppeld worden. Dankzij de smalle constructie en de gespreide lichtuitstraling, kunnen de lampen direct naast de achtergrond worden geplaatst en ontstaat een egale verlichting, zonder hotspots en zonder schaduwwerking. Standaard zijn adapters voor lichtnetvoeding meegeleverd, maar de lampen kunnen ook elk worden voorzien van drie 18650 Li-ion accu’s, waarmee ze circa 2 uur ononderbroken licht leveren. Tevens is een optionele V-mount adapterplaat met aansluitkabel leverbaar voor nog langduriger mobiel gebruik.

30 andere producten in dezelfde categorie: