Panasonic DMC-TZ80 Zilver

DMC-TZ80EG-S

Nieuw product

Zoom Zoomer  Zoomst  met de Panasonic Tz 80

Meer details

289,00 € incl. btw

Meer informatie

Panasonic DMC-TZ80 EG-K Zilver

Deze Panasonic LUMIX DMC-TZ80 is een zeer veelzijdige camera met een groot zoombereik van 30x in zakformaat. Hij is praktisch en bied ook nog verschillende creatieve functies. En is daarmee een ideaal reisgenoot voor lange reizen maar natuurlijk ook voor een dagje.De 18-megapixel sensor zorgt ervoor dat hij van foto’s kan maken van hoge kwaliteit in allerlei mogelijke omstandigheden en door de 4K-functionaliteit kunnen favoriete reisherinneringen tot in de kleinste details worden vastgelegd.


De camera is voorzien van een groot 3inch touchscreen waardoor je niet alles goed ziet maar wat je ook helpt om eenvoudig en intuïtief de camera te bedienen. Net als zijn voorganger de TZ-70 is ook de TZ-80 voorzien van een electronische viewfinder, het op de gok fotograferen omdat u niets ziet op het schermdoor de zoom behoort nu dus tot het verleden.


Met innovatieve functies als 4K Photo en Post-Focus is het gemakkelijker dan ooit om onderwerpen precies zo vast te leggen als u wilt u hoeft geen moment meer te missen. Daarnaast kunt u de camera volledig handmatig instellen om zo uw creativiteit de volle loop te laten gaan .Een maal de prachtigste foto te hebben gemaakt kun je hemdelen dankzij de ingebouwde wifi, u verbind uw smartphone of tablet nog eenvoudiger door simpel weg een QR code te scannen, zo kunt u op eenvoudige wijze al uw foto's en video's delen met familie en vrienden.


Kenmerken: 
- Ideale zakformaat reiscamera
- Prachtige opnames bij weinig licht
- 30x Optische zoom
- 4k videofuncties
- 4k Foto
- Post-Focus

10 andere producten in dezelfde categorie: