Pentax K-S2 Body Zwart

11576

Nieuw product

Een robuuste body die overal die je echt overal mee nartoe kunt nemen, met een hoge prestatie die je volop mogelijkheden geeft. Maak je klaar om van foto's te genieten op een nieuwe manier met de Pentax K-S2.

Meer details

1 Item

549,00 € incl. btw

Meer informatie

De Pentax K-S2 is 's werelds kleinste (1 feb. 2015) spiegelreflexcamera met een weer- en stofbestendige constructie en een draaibaar LCD scherm. De kleinste maat in zijn klasse wordt bewerkstelligd door een breedte van ca. 122.5mm en een dikte van ca. 72.5mm. Alle aspecten van dit model zijn goed doordacht om een echte reflex te creëren. Van de zoeker met 100% zoekerbeeld tot de snelle autofocus zodat je gemakkelijk bewegende voorwerpen of donkere situaties vast kunt leggen. En zonder Low Pass filter ligt de prioriteit absoluut bij de beeldkwaliteit. De camera beschikt over ingebouwde wifi en NFC voor draadloze overdracht en biedt daarnaast de mogelijkheid om deze te bedienen via je smartphone. Met een maximale ISO-gevoeligheid van 51.200 en de snelle Prime M II beeldprocessor is de K-S2 in staat om onder bijna elke omstandigheid prachtige resultaten te behalen. Daarbij kun je dankzij de Shake Reduction beeldstabilisatie gebruik maken van langere sluitertijden. Naast dit alles maak je met de K-S2 moeiteloos de mooiste full HD en 4K time-lapse video's.

 

Kenmerken

 • 20.1 megapixel APS-C CMOS sensor
  Geen Low Pass filter (Anti-moireé filter inschakelbaar)
  Weer- en stofbestendige body met 100 afdichtingen
  3.0" kantelbaar LCD display met 921k dots
  Beeldsnelheid tot 5.4 beelden per seconde in JPG
  Safox X 11-punts autofocus waarvan negen cross-type
  Shake Reduction beeldstabilisatie (sensor-shift)
  Full HD-video, 1920x1080, 30p/25p/24p
  4K time-lapse videomogelijkheid met 24fps
  Selfie hulp-functie
  Ingebouwde Wifi met NFCScherpe, dynamische opnames en 4K time-lapse
De Pentax K-S2 is voorzien van geavanceerde HDR- en Clarity Enhancement-functies die zorgen voor foto's met meer details, helderheid en een groot dynamisch bereik. Ook is de camera voorzien van een AA-filtersimulator om moiré-gevoelige onderwerpen vast te kunnen leggen. Een heel leuke en creatieve functie is de 4K time-lapse modus waarmee je time-lapse video's kunt maken met 24 beelden per seconde. Hiermee kun je bijvoorbeeld een lichtspoor van de sterren aan de nachtelijke hemel vastleggen. Wanneer je dit combineert met de fade-out-functie kun je zo dromerige video's maken.


Razendsnel automatisch en handmatig scherpstellen
Het scherpstelsysteem van de K-S2 maakt gebruik van een elf-punts fasedetectie waarvan negen cross-type punten om zeer snel scherp te stellen op het onderwerp. Daarnaast kun je met de focus peaking-functionaliteit tijdens live view zeer gemakkelijk en snel in handmatige modus scherpstellen. De K-S2 maakt gebruik van het Shake Reduction mechanisme om camerabewegingen met alle objectieven, van ultra-groothoek tot supertele, effectief te onderdrukken. Met behulp van de SR beeldstabilisatie kun je sluitertijden gebruiken die tot 3.5 keer langer zijn dan normaal. Daarbij corrigeert de camera automatische de horizontale kanteling die optreedt wanneer je de ontspanknop indrukt.Deel uw foto's en video's via wifi
Dankzij de ingebouwde Wifi en NFC-connectiviteit van de K-S2 kun je je foto's en video's gemakkelijk en snel delen op sociale media. Daarnaast kun je de camera met de gratis Image Sync app voor Android en iOS-apparaten op afstand bedienen. De camera is voorzien van een aparte knop om Wifi snel aan en uit te kunnen schakelen om de accu te sparen.

Accessoires

21 andere producten in dezelfde categorie: