Pentax SMC DA 50mm/F1.8

22177

Nieuw product

De Pentax SMC DA 50mm/F1.8 is een lichtsterke en veelzijdig objectief voor camera's met een Pentax K-vatting. Het ronde diafragma zorgt voor een mooie onscherpte en bokeh. De 50mm is dan ook zeer geschikt voor portretten.

Meer details

166,00 € incl. btw

Meer informatie

De Pentax SMC DA 50mm/F1.8 lens heeft een zeer compacte vormgeving en is uitermate lichte van gewicht. Het is een typisch objectief om altijd binnen handbereik te hebben. Op een spiegelreflexcamera met APS-C formaat sensor levert het objectief een brandpuntbereik op van 76,5 mm (kleinbeeld equivalent). De grote diafragma-opening van F1.8 geeft de fotograaf mogelijkheden om bij minimaal bestaand licht te fotograferen.

De Pentax F1.8 50 mm lens beschikt over afgeronde diafragma, zodat een bewust gekozen achtergrond onscherpte wordt verkregen. Het bijzonder lichtsterke karakter van dit Pentax objectief stelt de fotograaf in staat te kiezen voor snelle sluitertijden, zodat onderwerp-onscherpte door beweging nog verder geminimaliseerd kan worden. De lens is behandeld met de originele SP-coating (Super Protect) zodat storende factoren van buitenaf, bijvoorbeeld stof en vocht. minimale tot geen negatieve invloed hebben op de beeldkwaliteit van uw opnames..

Accessoires

10 andere producten in dezelfde categorie: