Nikon D7200 BODY met Nikon 18-105 mm VR

VBA450K001

Nieuw product

Stap over op uitmuntende fotografie met de geavanceerde Nikon D7200. Deze snelle DX-formaat D-SLR-camera produceert prachtige foto's, blinkt uit in video's en beschikt over uitgebreide verbindingsmogelijkheden.

Meer details

1 189,00 € incl. btw

Meer informatie

Belangrijkste eigenschappen

Vervul uw ambities

Leg de lat voor fotografie hoger met foto's en films met rijke details. Maak van elk onderwerp foto's met een afdrukkwaliteit van 24,2 megapixels en heldere video-opnamen van nachtelijke onderwerpen.

Vervul uw ambities

Professionele AF-prestaties

Het toonaangevende AF-systeem van de D7200 stelt met een ongekende precisie scherp op uw onderwerp. De camera is gevoelig tot -3 LW en biedt ook in donkere omstandigheden een superieure scherpstelling op het onderwerp.

Professionele AF-prestaties

Uitstekende prestaties bij weinig licht

Leg heldere, scherpere beelden met minder ruis vast bij hoge ISO-waarden. Met een ISO-bereik van 100-25.600 maakt u trefzekere opnamen bij het beschikbare licht.

Uitstekende prestaties bij weinig licht

Filmische video

Leg met gemak indrukwekkende filmopnamen vast. Doordat de D7200 over dezelfde videofuncties beschikt als Nikon's professionele camera's en een lichte camerabody heeft, is deze camera de droom van elke videoliefhebber.

Filmische video

Deel uw visie

Dankzij de ingebouwde Wi-Fi¹ en NFC-ondersteuning (Near Field Communication) is het uploaden van uw mooiste foto's via een smartapparaat eenvoudig.

Deel uw visie

Snelle continu-opnamen

Snelle continu-opnamen

Maak opnamen met een snelheid tot 6 bps in DX-formaat en tot 7 bps bij 1,3x-uitsnede. Dankzij het grote buffergeheugen van de camera kunt u in één snelle serieopname maximaal 27 12-bits RAW-beelden en maximaal 100 JPEG's van hoge kwaliteit vastleggen.²

Ongelimiteerde continu-opnamen

Ongelimiteerde continu-opnamen

Produceer schitterende lichtspoorfoto's. Fotografeer in de continu-ontspanstand met een sluitertijd van 4 seconden of langer en leg zo veel beelden vast als mogelijk is met de geheugenkaarten en de gebruiksduur van de accu.

Time-lapse-films

Time-lapse-films

Neem time-lapse-films op met vloeiende belichtingsovergangen. In de stand voor time-lapse-fotografie van de camera kunt u beelden opslaan als filmbestanden en langzame bewegingen snel weergeven.

Accessoires

21 andere producten in dezelfde categorie: