Marumi 0.5x Converter for Digital Camera

M-30S050

Nieuw product

Met een Marumi 0.5x Converter for Digital Camera maakt u van een standaard lens een groothoeklens. Ook kan de lens dan als macrolens voor closeups worden ingezet. Een groothoekconverter is erg handig om van een standaardlens op een betaalbare manier een groothoeklens te maken. 

Meer details

2 Items

44,95 € incl. btw

Meer informatie

Met een Marumi 0.5x Converter for Digital Camera maakt u van een standaard lens een groothoeklens. Ook kan de lens dan als macrolens voor closeups worden ingezet. Een groothoekconverter is erg handig om van een standaardlens op een betaalbare manier een groothoeklens te maken. Ook worden converters veel toegepast op camera's die een vaste lens hebben (schroefdraadbevestiging is wel noodzakelijk). Tot slot zijn met name de groothoek converters zeer handig videocamera's, die van zichzelf vaak weinig groothoek hebben. Zo krijg je ook met een videocamera meer in beeld. Dit komt ook zeer van pas als u binnenshuis filmt of fotografeert.

Deze Marumi Wide Converters hebben bovendien de mogelijkheid om op de converter een extra filter te schroeven, om zo nog meer mogelijkheden te creëren!

In de specificaties hieronder wordt over twee schroefdraadmaten gesproken. De eerste is de maat van de bevestiging. Dit moet overeenkomen met de schroefdraadmaat van uw lens. De tweede (schroefdraadmaat buitenkant) is de voorkant van de converter. De converter loopt van achter naar voor uiteen. De voorkant heeft een grotere diameter. De schroefdraadmaat buitenkant geeft aan welke accessoires u op de voorkant van de converter kunt monteren, zoals een UV-filter, zonnekap, etc.

Specificaties

Vergroting: 0,5x
Lensconstructie: 2 elementen in 2 groepen
Coating: Multi-coating aan beide zijden
Bevestiging: 30mm schroefdraad
Schroefdraad buitenkant: 37mm
Diameter: 40mm
Hoogte: 25,5mm
Macrofunctie: ja

30 andere producten in dezelfde categorie: