Canon PowerShot G5 X

Nieuw product

Een hoogwaardige compactcamera met grote zoeker voor iedereen die de camera graag op de traditionele manier wil gebruiken

Meer details

737,00 € incl. btw

Meer informatie

Profiteer van uitstekende resultaten, optimale controle en fantastische gebruiksvriendelijkheid met deze hoogwaardige compactcamera met Wi-Fi, een heldere f/1.8-2.8 lens,1,0-type sensor en een grote, hoogwaardige zoeker voor bediening zoals op een DSLR.

Voordelen Canon Powershot G5X

  • Hoogwaardige beeldkwaliteit en bediening zoals met een spiegelreflexcamera
  • Deel je mooiste opnamen direct met de wereld
  • Laat je creativiteit de vrije loop met deskundige en snelle bediening
  • Maak aantrekkelijke video's in prachtige Full HD-kwaliteit
  • Professionele functies die je creatieve stijl ondersteunen

Beeldkwaliteit van topniveau met betere bruikbaarheid

Een hoogwaardige f/1.8-2.8, 4.2x zoomlens in combinatie met een 1,0-type 20,2 Megapixel CMOS-sensor en krachtige DIGIC 6-processor voor prachtig gedetailleerde opnamen. Een grote, responsieve, elektronische zoeker met hoge resolutie biedt stabiele bediening zoals bij een spiegelreflexcamera, terwijl Intelligent IS je het vertrouwen geeft om zelfs bij weinig licht te fotograferen.

Deel je mooiste opnamen direct met de wereld

Gebruik Image Sync om nieuwe beelden automatisch te kopiëren naar cloudservices zoals Flickr, Google Drive en irista, of verstuur ze direct naar je smartphone via Wi-Fi met Dynamic NFC. Leg mooie groepsfoto's vast via je smartphone of tablet met de wireless afstandsbediening van je camera. Laad je camera gemakkelijk op via USB.

Laat je creativiteit de vrije loop met deskundige en snelle bediening

Fotografeer als een expert met snelle toegang tot instellingen via de Lens Control Ring, het draaiwiel aan de voorzijde en het grote variangle touchscreen. Fotografeer zelfverzekerd dankzij snelle en nauwkeurige 0,12 sec AF en 5,9-fps continue opname. Pas de camera eenvoudig aan op jouw stijl met geavanceerde instelmogelijkheden.

Maak aantrekkelijke video's in prachtige Full HD-kwaliteit

Maak prachtige 60p Full HD-video's met grote bitsnelheid en volledige, creatieve controle over diafragma, sluitertijd en ISO-waarde. Gebruik touch AF voor focus-pull-effecten van bioscoopkwaliteit terwijl de handmatige scherpstelling met MF Peaking je creatieve mogelijkheden vergroot. Houd beelden stabiel met de 5-assige Advanced Dynamic IS, zelfs als je rent.

Professionele functies die je creatieve stijl ondersteunen

Leg prachtige macro- en portretfoto's vast met een korte scherpstelafstand van 5 cm en fantastische controle over de scherptediepte. Werk met een groot diafragma voor prachtige achtergrondonscherpte, ook bij fel licht, met het geïntegreerde Auto ND-filter. Ondersteuning voor 14-bits RAW-bestanden, Star-modus en HDR uit de hand zorgen moeiteloos voor professionele resultaten.

Accessoires

20 andere producten in dezelfde categorie: