PANASONIC DMC-FZ300

DMC-FZ300EGK

Nieuw product

Met de 25-600 mm LEICA DC-lens van de Panasonic LUMIX DMC-FZ300 haalt men het onderwerp nog dichterbij en doordat de lens een diafragma heeft van F2.8 van groothoek tot telestand, worden opnames verbluffend helder

Meer details

359,00 € incl. btw

Meer informatie

PANASONIC DMC-FZ300

Het grote zoombereik is gecombineerd met de nieuwste Hybrid O.I.S + (optische beeldstabilisator) van Panasonic, die corrigeert over 5 assen.
De Light Speed AF van deze bridge camera zorgt dat men nooit een opname hoeft te missen. Daarnaast verkort de nieuwe Depth From Defocus (DFD) technologie de scherpsteltijd nog meer doordat het de afstand berekent tot het onderwerp door twee beelden met verschillende scherpteniveaus te evalueren.
4K binnen handbereik Door toevoeging van de nieuwste 4K-technologie van Panasonic, komt met de DMC-FZ300 het maken van 4K-opnames binnen handbereik.
4K-video biedt vier keer de resolutie en helderheid van Full HD.
Videobeelden spatten van het scherm en komen volledig tot leven. Door deze innovaties kan er een nieuwe dimensie gegeven worden aan fotografie.
Bij gebruik van de modi 4K Pre-Burst, 4K Burst en 4K Burst Start&Stop kan heel nauwkeurig een specifieke foto van 8 megapixels geknipt worden uit 4K-videobeelden.
Dit betekent dat men het perfecte beeld kan selecteren van zelfs de meest kortstondige momenten, zoals een vogel die opvliegt of een vis die uit het water springt.
Schitterende prestaties bij weinig licht
De 12-megapixel High Sensitivity MOS-sensor van de LUMIX DMC-FZ300 en de nieuwe Venus Engine bieden een optimale gevoeligheid en snelheid van beeldverwerking.
Dit resulteert in een schitterende beeldkwaliteit, zelfs bij weinig omgevingslicht. Men kan kiezen uit een ISO-waarde tussen 100 en 6400, waardoor het resultaat altijd prachtig is, zelfs in een donker bos of bij schemerlicht. Met verbeterde controle en mobiliteit komt men verder
De LUMIX DMC-FZ300 is zowel spatwater- als stofbestendig, zodat hij meer aankan in zware omstandigheden en men altijd de perfecte opname kan maken.
De ultrasnelle OLED Live View Finder (LVF) met 1.440.000 pixels en 0,7x vergroting, het vrij draai- en kantelbare 3 inch touch-LCD met 1.040.000 pixels en de Dual Dial-knoppen bieden zoveel flexibiliteit dat elke opnamemogelijkheid optimaal benut kan worden.
Creatieve controle De LUMIX DMC-FZ300 biedt ook een groot aantal connectiviteits- en opnamemogelijkheden waarmee men beschikt over optimale controle en creativiteit bij het maken van foto- en video-opnames.
De camera is ook voorzien van Wi-Ficonnectiviteit om beelden snel en gemakkelijk te kunnen delen.
Een mobiel apparaat kan tevens als afstandsbediening gebruikt worden.
Via het mobiele apparaat kan men op afstand de scherpstelling, het diafragma, de sluitertijd en de ISO-waarde instellen.
Ook de sluiter op afstand ontspannen behoort tot de mogelijkheden, zodat er zelfs opnames gemaakt kunnen worden van de schuwste dieren.

Accessoires

12 andere producten in dezelfde categorie: