Crumpler Muli Half photoback - Black Tarpaulin

Nieuw product

Een SLR camera met telelens, twee mid size zoomlenzen, twee standaard lenzen, een flitser, accessoires, een 15 inch laptop in een case of sleeve en een tablet tot 10 inch in een case of sleeve. Dit alles past in de CRUMPLER MULI HALF PHOTO BACKPACK (BLACK TARPAULIN)

Meer details

179,00 € incl. btw

Meer informatie

Gegarandeerd dat u op deze manier alle artikelen bij u heeft die nodig zijn voor allerlei omstandigheden. De semi professionele fotograaf zal met deze fotocamera rugtas zeer blij zijn, omdat alles erin past.

Het materiaal van de CRUMPLER MULI HALF PHOTO BACKPACK (BLACK TARPAULIN) is een samenstelling van nylon en dekzeil. Dit zorgt ervoor dat de fotocamera rugtas zeer robuust en betrouwbaar is. Spullen die u heeft ingepakt in de rugtas zijn beschermt tegen vallen en stoten. Zelfs wanneer het regent blijven de artikelen in deCRUMPLER MULI HALF PHOTO BACKPACK (BLACK TARPAULIN) helemaal droog. Op de fotocamera rugtas bezit een aantal verschillende draagopties. Zo kan de rugtas bijvoorbeeld op de rug gedragen worden, zoals een normale rugtas. Daarnaast is de tas ook te bevestigen aan een fiets. U kan dus altijd de CRUMPLER MULI HALF PHOTO BACKPACK (BLACK TARPAULIN) zeer eenvoudig meenemen. 

30 andere producten in dezelfde categorie: