Sigma 24mm F1.4 DG HSM ART Canon + Gratis 77mm UV Hoya

01023.401954

Nieuw product

SIGMA ART GOES WIDE

Meer details

799,00 € incl. btw

Meer informatie

De Sigma 24mm 1.4 DG HSM Art is een state of the art groothoek prime lens ontworpen voor full frame camera , maar kan ook prima met een APS-C sensoren overweg.
Met behulp van meer dan 50 jaar lens ervaring, en natuurlijk kennis die is opgedaan met de 35mm 1.4 Art en de 50mm 1.4 Art , is de 24mm 1.4 Art gericht te worden op de nieuwe standaard voor snelle diafragma groothoek prime lenzen.
Het nieuwste optische ontwerp zorgt voor de grootst mogelijke beeldkwaliteit waarbij zorgvuldige aandacht besteed is aan de van rand tot rand prestaties.
Een geoptimaliseerde krachtige layout plaatst de asferische lenselementen aan de achterkant en past de invalshoek van de lichtbron aan waardoor voor geweldige prestaties zich openbaart .
Met behulp van premium FLD & SLD glaselementen ,  brengt de Sigma 24mm 1.4 DG Art de aberraties en vervorming terug tot een minimum.  
Brede toonaangevende prestaties , deze lens is ideaal voor trouwreportages , landschapsfotografie , videografie , astrofotografie , lowlight / indoor fotografie en evenement fotografie.
De Sigma 24mm Art is compatibel met de USB-dock te actualiseren en aan te passen en is ook compatibel met de Mount conversie service .
Een nietje procedure voor de Global Vision lijnen , zal elke lens worden getest met behulp van de gepatenteerde "A1" meetsysteem .
USB Dock Compatibiliteit Sigma heeft speciale software ( SIGMA Optimization Pro) dat de lens firmware kan updaten en parameters zoals de scherpstelling aan te passen ontwikkeld .  

* USB- station wordt apart verkocht .
SIGMA MOUNT conversie service Sigma zal de huidige mount omzetten van uw Sigma Global Vision lens naar de andere van uw keuze .
Sigma lenzen momenteel uit de Contemporary Art of Sports lijn , in Sigma , Canon , Nikon , Sony , kan Pentax mounts worden omgezet naar Sigma , Canon , Nikon , Sony of Pentax * .
Ze kunnen niet worden geconverteerd naar een APS - C of een Full Frame formaat.

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie: