Alleen online

MustHD On-Camera Field Monitor M701H

Nieuw product

* 7" IPS panel, 1280*800
* HDMI Input
* HDMI Output
* Component (YPbPr) input/output
* Composite (Video in/out)
* Unique Sun-Hood
* HDMI Head Locker
* Camera Button
* Tally (LAN in)
* Focus Assistance
* Fit Marker
* H/V Delay
* Aspect
* Pixel to Pixel

Meer details

1 Item

379,00 € incl. btw

Meer informatie

De MustHD 7 - inch M701 veld monitor is ontwikkeld voor fotografen en filmmakers te helpen om betere focus en dus betere foto's en video's te krijgen!
Kristalhelder beeld van wat je direct schieten op een groot 1280 * 800 LCD-scherm , wat betekent dat u nooit om uw ogen te vermoeien om het even welk beeld weer te zien het presenteert .
Ideaal voor amateurs evenals professionals die behoefte hebben aan beelden de hele dag bekijken!
Scherpstellen , framing uw foto en previewen sneller en duidelijker .
Plaats de 7 inch monitor voor uw video camera op gevarieerde hoeken zonder zorgen te maken over het houden van uw ogen niveau met de miniatuur ingebouwde camera scherm. Wat maakt de MustHD 7 -inch veld bewaken beter dan andere vergelijkbare producten op de markt zijn grotendeels uit de uitstekende menu design ; voorkeuze- knop , knop - controlemechanisme , unieke zon - kap en de batterij plaat.
Gebruikers kunnen scrollen en neer gemakkelijk om het menu bevestiging bekijken , aanpassen regelmatig gebruikte functie tot 6 toetsen . Gebruikers kunnen installeren / verwijderen , open / sluiten van de zon - kap eenvoudig , zo zijn de batterij plaat.
Het komt met een hot shoe mount en een handige HDMI-kabel , zodat u kunt gewoon neem het uit de doos , sluit hem aan en gaat u weg!
Het produceren van een fijn en duidelijk beeld met een heldere en volle kleuren display !
Zelfs bij gebruik in het zonlicht is deze on- camera -monitor  gemakkelijk te bekijken , met behulp van de zonnekap van een uniek design (die eenvoudig functies installeren / verwijderen , open / dicht ) .
De stroomvoorziening is mogelijk door het te koppelen batterij plaat of DC - adapter ( meegeleverd)  .

30 andere producten in dezelfde categorie: