Sirui VH-15 Videohead DEMO

SI-VH15

Nieuw product

Nog een als nieuwe videokop van Sirui!! 
Doos ontbreekt!!

Meer details

1 Item

269,00 € incl. btw

-50,00 €

319,00 € incl. btw

Meer informatie

Als videocamera's en DSLR's steeds kleiner , de vraag naar kwalitatief hoogwaardige , compacte videokoppen blijft groeien . De nieuwe Sirui VH / VA -serie Professional vloeistof videokoppen voldoen perfect aan deze behoefte !
Deze precisie gefreesd vliegtuig aluminium legering videokoppen zijn licht van gewicht , maar houd zware lasten !
De panning drag is vooraf ingesteld voor een perfecte , gladde 360 ° pannen of kan worden vergrendeld voor nauwkeurige framing .
Of u nu werkt met lichte of zware camera systemen , de traploze kantelhoek draaiknop kunt u de perfecte hoeveelheid slepen voor soepele , professioneel ogende bewegingen .
En de ingebouwde contragewichtsysteem kunt u de camera in elke hoek positioneren zonder het blokkeren van de kop op zijn plaats !
Net als onze professionele BCH -serie , de dubbele veiligheid sluitsysteem kunt u aanpassingen veilig en vol vertrouwen maken , de bel dual niveaus aanpassing van uw spullen snel en gemakkelijk en de telescopische armen op de VH - 10 en 15 geven je extra bereik als dat nodig is .

De Sirui VA - 5 is een ultra - compacte video head die ideaal is voor de nieuwste compacte video en DSLR -systemen. Het kan omgaan met apparatuur tot 3 kg . Het mag dan klein zijn , maar het is robuust en strong.Unlike de andere modellen in deze groep , kan de VA - 5 meest Sirui TY serie foto quick release platen en Arca compatibel platen gebruiken . De VH - 10 en 20 videokoppen presteren even goed op foto of video statieven .

En de VH - 10 of VA- 5 maakt een perfect systeem in combinatie met Sirui PS-reeks Multifunctionele Foto / video monopods .
Product Model
Size Weight Load
(mm) (kg/lb) (kg/lb)
VH-15 402X171X122 1.7/3.7 10/22

Accessoires

30 andere producten in dezelfde categorie: