Fujifilm XF 10-24mm F4.0 OIS R

16412188

Nieuw product

Na lang wachten is eindelijk de komst van de XF10-24mm F4.0 R OIS Ultra groothoekzoom objectief aangekondigd.
Dit 2.4x zoom objectief heeft een equivalent van 15-36 omgerekend naar 35mm kleinbeeld. 

Meer details

999,00 € incl. btw

Meer informatie

Fuji XF10-24mm F4.0 R OIS

Nieuw  optisch systeem design met 4 aspherische en 3 ED lensdelen zorgen in combinatie  met de X-trans CMOS sensor voor optimale beeld kwaliteit.
Krachtige optisch beeldstabilisatie systeem welke het mogelijk maakt om in extreem slechte lichtomstandigheden vanuit de hand te fotograferen.
FUJINON's unieke HT-EBC* lenscoating op alle lensdelen ( beide kanten ).
Deze coating garandeert de beste lichtkwaliteit en voorkomt Ghosting.
Voor de achterzijde van het frontglas is zelfs een nieuwe, speciaal ontwikkelde, coating toegepast om vervormingen tegen te gaan die karakteristiek zijn voor ultra groothoek lenzen.
Extra krachtig bij elk diafragma in combinatie met X-sierie camera's welke de Lens Modulation Optimizer (LMO) fuctie hebben. Zeven bladige diafragma ring voor een prachtig rond Bokeh effect. F4.0 diafragma over het totale bereik van ultra wide 15mm tot 36mm (kleinbeeld Equivalent) .
De minimale focus afstand van 24cm maakt het mogelijk om bij mactro fotografie zowel delen van de voorgrond als van de omgeving gedetaileerd weer te geven, wat voor meer context voor het object zorgt.
High-Speed Auto Focus middels het interne focus systeem welke de compacte achterste en middelste lensdelen beweegt, zonder de voorste grote lensdelen te bewegen.
Dankzij de lichtgewicht lensdelen en de toepassing van een stepping motor, is de XF-10-24mm ook zeer onopvallend en stil in het gebruik.
Met zijn volledig metalen behuizing, diafragma en focus ringen is fotograferen met deze lens een geweldige ervaring. Topkwaliteit en gegarandeerd optimale beeldkwaliteit zoals u van FUJIFILM gewend bent.

* High Transmittance Electron Beam Coating

Accessoires

22 andere producten in dezelfde categorie: